- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama seninle cekismek de bir başkaNe arayı karistiriyon biz neguzel sarılıp barismistik
Mıhtesem attım ama buna kanmam ben kalkar kendim koyarım cayimiBlue_Peri çay katayim mi
Ayy bi de o vardı değil mi neler gördü bu gözler Türk televizyonlarındaPeki tamam o iş sende hepimize sıla tokalarindan da ismarlamayi unutma ama
Sen biliyorsun zaten mutfağı geç alMıhtesem attım ama buna kanmam ben kalkar kendim koyarım cayimi
Nasılsın öğretmenimAyy bi de o vardı değil mi neler gördü bu gözler Türk televizyonlarında
Saç baş ozlestik ilk günleriAma seninle cekismek de bir başka
Iyi Allah a şükür polimer kile sardım bu ara onlardan yapıyorum durun atayım anasınıfı öğrencisi gibiyim kendimi geliştireceğim inşallahNasılsın öğretmenim
Bekliyorum bende bu ara diy mumluklara sardımIyi Allah a şükür polimer kile sardım bu ara onlardan yapıyorum durun atayım anasınıfı öğrencisi gibiyim kendimi geliştireceğim inşallah
Şükür iyiyim okulları merakla bekliyorum ben bırakacağım oğlanıSen nasılsın bakalım Tenceresiz kaldim anne
Aldım bilemmSen biliyorsun zaten mutfağı geç al
Çok güzel olmuş bunlar ya
Ne güzel yaa ben aylardır kullanmıyorum araba heralde yeniden ders alcam ben unutmuş olma ihtimalim çok yüksekŞükür iyiyim okulları merakla bekliyorum ben bırakacağım oğlanı
Bakamadım son tariflere yarın sabah gezeceğim hepsiniAha haa bende yaptım çıktım aradan
Bende araba ile değil yürüyerek gideceğim git gel 3 km zaten ama büyük bir kısmı yokuş araba ile yağmur olursa giderim eşim bu arabayı pek vermek istemiyorNe güzel yaa ben aylardır kullanmıyorum araba heralde yeniden ders alcam ben unutmuş olma ihtimalim çok yüksek
Yok benimki 5 ilkokul değil:)Nevreste senin oğlan da başlayacak dimi haftada 8 saat iki gün gidilecekmis