- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Ayy ne şahane şeyler olmuş canimyaa ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne şahane şeyler olmuş canimyaa ellerine sağlık
Doğru ya benim büyük oglandan bir yaş kucukti ben göndermeyi düşünüyorum çünkü markette falan dikkat ediyor benimki sprey de aldım yanına koymaya diğeri evde şimdilikYok benimki 5 ilkokul değil:)
Açılsada göndermem:)
Haa o zaman iyi yürüyüş olur bak sana olsun arada iste sen zorla. Bizde de tam tersi ben sürmek istemiyorum eşim al sür unutacaksın iyice diyor hiç hevesim yok ya neden böyleysemBende araba ile değil yürüyerek gideceğim git gel 3 km zaten ama büyük bir kısmı yokuş araba ile yağmur olursa giderim eşim bu arabayı pek vermek istemiyor
Kim bilmiyorEller kadir kıymet bilmiyor Nevreste
Hayırlısı olsun canımDoğru ya benim büyük oglandan bir yaş kucukti ben göndermeyi düşünüyorum çünkü markette falan dikkat ediyor benimki sprey de aldım yanına koymaya diğeri evde şimdilik
Nasıl mumluk seninkiler cam kavanozdan falan yapıyorlar o tarz bi şey mi dışına makrome ipleBekliyorum bende bu ara diy mumluklara sardım
Oncekinde bana da öyle diyordu full kasko var ama değeri düşmesin diyor öncekini bir kerecik geri geri giderken duvara çarptım ama hiç hasar olmadı aslında ben ondan daha dikkatliyim de bazen evin etrafini turluyorin debriyaj alışmak içinHaa o zaman iyi yürüyüş olur bak sana olsun arada iste sen zorla. Bizde de tam tersi ben sürmek istemiyorum eşim al sür unutacaksın iyice diyor hiç hevesim yok ya neden böyleysem
Dün kavanoz kapağı ile gördüm iki kavanoz kapağı arasına çöp şiş cevreledi aralıklı sonra Gold boyadı çiçekler taktı harikaydıNasıl mumluk seninkiler cam kavanozdan falan yapıyorlar o tarz bi şey mi dışına makrome iple
Çok güzel olmuş bunlar ya
Teşekkür ederim hanımlaaar kupa üzerine cam kavanoz üzerine falan da yapıyorlar kendimi geliştirirsem yapacağım bir şeyler atarım yine burayaAyy ne şahane şeyler olmuş canimyaa ellerine sağlık
Aaa çok iyi fikir neler yapıyor millet yaaDün kavanoz kapağı ile gördüm iki kavanoz kapağı arasına çöp şiş cevreledi aralıklı sonra Gold boyadı çiçekler taktı harikaydı
İnşallah canım bekliyoruz bizdeTeşekkür ederim hanımlaaar kupa üzerine cam kavanoz üzerine falan da yapıyorlar kendimi geliştirirsem yapacağım bir şeyler atarım yine buraya
Hayırlı geceler canım evin etrafında turlamaya devam o zamanHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin :))
Çok tatliş bunlar senmi yaptın
İviiit baktım kurabiye yapıp yeyip kilo alıyorum ben de yiyemeyeceğim ama kurabiye gibi uğraşması zevk veren bir şey buldum bunla idare ediyorum kilo almamak içinÇok tatliş bunlar senmi yaptın
Misafir varken uyumaya gitti pehh yolu biliyosss kapatırız çıkarken kapıyıHerkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin :))
Oy kıyamam çok güzeller el yeteneğin var maşallahİviiit baktım kurabiye yapıp yeyip kilo alıyorum ben de yiyemeyeceğim ama kurabiye gibi uğraşması zevk veren bir şey buldum bunla idare ediyorum kilo almamak için
Bunlar çok güzel oyun hamuru mu yoksa şeker hamuru mu:)
Teşekkür ederimm valla stres atıyorum böyle güzel oluyorOy kıyamam çok güzeller el yeteneğin var maşallah
Polimer kil bunlar. Çok eğlenceli ya kurabiye yapar gibi yoğurup şekil verip fırına atıyorsun hazır. Üzerine vernik geçmem lazım da almadım daha vernikBunlar çok güzel oyun hamuru mu yoksa şeker hamuru mu:)