Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimGünaydın
Sana da günaydın canım Nasılsın? Halloldu mu net sorunun?Günaydın canim
Good morning sugarGood morning
Iyiyim canım sen nasilsinSana da günaydın canım Nasılsın? Halloldu mu net sorunun?
Guten morgen sugarGood morning sugar
Iyiyim canım sen nasilsin
Tabiki hayır olmadı olmucak ne bilim nezaman gelecekler sınır olduk artık gittim dün müşteri hizmetlerini arayın onlar bakıyo diyo bende hergun arıyorum dedim sürekli arayıp şikayet edin diyo
Günaydın musmutlu günler sizinle olsun
Good morning
İyiyim canım ben de sağol Ya çok acayipler gerçekten,kavga istiyorlar, belliIyiyim canım sen nasilsin
Tabiki hayır olmadı olmucak ne bilim nezaman gelecekler sınır olduk artık gittim dün müşteri hizmetlerini arayın onlar bakıyo diyo bende hergun arıyorum dedim sürekli arayıp şikayet edin diyo
Nasılsın şekercigim?Guten morgen sugar
Nettemi sorun var yoksa.
Nasılsın şekercigim?
Oh,mis ,afiyet olsun şekercigim 2 hafta sonra olacak ,3 hafta dayan demişti,dayanacağımgünaydınlar .
İyiyim şekercim sağol,bugünde komşularım kahveye gelecekler bana sen nasılsın ameliyat günün belli oldumu.
Oh,mis ,afiyet olsun şekercigim ♥2 hafta sonra olacak ,3 hafta dayan demişti,dayanacağım
Hele günaydın günaydıııııın
GünaydınHele günaydın günaydıııııın
Çok şükür,dayanabilecek kadar şekercigimSağol şekercim,ağrın filan yoktur inşallah
Heleeee günaydınlarrr olsun
Günaydın canımHele günaydın günaydıııııın
Günaydın ablacım nasılsınSağol şekercim,ağrın filan yoktur inşallah
Heleeee günaydınlarrr olsun
Günaydın canım nasılsınGünaydın canım