- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Gözün alcaklarda diye böyle oluyor hepZati yaralıyım birde peri bana soğuk yaptı yok pasta çok fazla imiş yok emin değilmiş benden ne istedim ki yedi katlı olsun dedim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün alcaklarda diye böyle oluyor hepZati yaralıyım birde peri bana soğuk yaptı yok pasta çok fazla imiş yok emin değilmiş benden ne istedim ki yedi katlı olsun dedim sadece
Maşallah okadar buyudunmu senEvet 19 olucam inşallah
Çok fazla da sarılmayınTamam o zaman gel sarılalım
Hep hepGözün alcaklarda diye böyle oluyor hep
Çok fazla da sarılmayın
Ben konsepti ayarlarım diye düşünüyordum sıra gecesi tadında davullu halaylı bir doğum günü
Dimi daha dün gibi burda geçen yıl 18 ime girdimMaşallah okadar buyudunmu sen
Artık yukarı bakacağız kuzucugumHep hep
Baksana 7 bile laf ediyorlar ,sen söyle yani yedi kat nedir bu kalabalığa anca yeter7 de benden olsun diyecektim Kukrim
Çogcumm dur çekme blue teyzenin saçınıŞuan minikle karşılıklı çay içiyoruz dimi minik ellerine sağlık çocuklar çok ses yapiyo ben bir bakıp geleyim
Kalablik için değil senin için değer duy blue bunlarıBaksana 7 bile laf ediyorlar ,sen söyle yani yedi kat nedir bu kalabalığa anca yeter
Anasına çekmiş buuuuu aman yarabbimÇogcumm dur çekme blue teyzenin saçını
Sen varya seeeenKalablik için değil senin için değer duy blue bunları
Konuş minik konuşKalablik için değil senin için değer duy blue bunları
Efendim ne oldu ki bir sorun mu varSen varya seeeen
Ne arayı karistiriyon biz neguzel sarılıp barismistikEfendim ne oldu ki bir sorun mu var