- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.981
- 43
Onun yüreği geniş avuç içi kadar bile olsa kabul ederDimi nekiiio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun yüreği geniş avuç içi kadar bile olsa kabul ederDimi nekiiio
25 GB mi anam ben kaç senedir 2 GB ile savaş halindeyim gidim gıdım kullanmaktan anam ağladı nankörlük etmeeeee suuus carpilirsinBenimde vodafone 25 gb ama yetmiyor kirada olduğumuz için ev internetiyle uğraşmak istemiyoruz
Şikayet edicem başka hatta gececegim deVodafone nefret ediyorum 10gunu geçti gelmiyorlar bakmaya
Cittimisin utandım şimdi kendimden25 GB mi anam ben kaç senedir 2 GB ile savaş halindeyim gidim gıdım kullanmaktan anam ağladı nankörlük etmeeeee suuus carpilirsin
Ben konsepti ayarlarım diye düşünüyordum sıra gecesi tadında davullu halaylı bir doğum günüWunderLost sen ne almayı dusunuyordun bana
Eveet utanmalisin kendinden gir cabiiik yerin içineCittimisin utandım şimdi kendimden
Bilemem artikinOnun yüreği geniş avuç içi kadar bile olsa kabul eder
Kız faks bile çektim maf ettiler beniŞikayet edicem başka hatta gececegim de
Bilemem artikin
Üstelik akşamlarıda eşimin internetinden bağlanıyorum yetsin diye pühhhh banaEveet utanmalisin kendinden gir cabiiik yerin içine
Oy kıyamam anlıyorum seni daha 5 günüm var 1 gb kalmış korkudan açamıyorumKız faks bile çektim maf ettiler beni
Değiş ozaman kuzum en iyisi.Kız faks bile çektim maf ettiler beni
Utanmaaaaz gözüm görmesin seniiiÜstelik akşamlarıda eşimin internetinden bağlanıyorum yetsin diye pühhhh bana
Mağdurumda mağdurum çok mağdurumUtanmaaaaz gözüm görmesin seniii
Peki tamam o iş sende hepimize sıla tokalarindan da ismarlamayi unutma amaBen konsepti ayarlarım diye düşünüyordum sıra gecesi tadında davullu halaylı bir doğum günü
ne alıyormuşumHAbibte bebisim ne alacağına karar verdin mi bana
Şüphen var yani .yok senden birşey istemiyorum artık teşekkürler.Bilemem artikin
Bende onu diyorum iste ne aliyorsunne alıyormuşum
AlacakmıydımBende onu diyorum iste ne aliyorsun