- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Teşekkür ederim canım cumartesi doğum günüm ama olsun ilk kutlayan sen oldunKukrim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım cumartesi doğum günüm ama olsun ilk kutlayan sen oldunKukrim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
Nasıl bir şey fazla abartı olmasın yedi kat yeterSipariş verdim
Bilmiyom vallaaa doğum günü diye donuyodu ortada benimde internetim yok şimdiden kutlu olsun mademTeşekkür ederim canım cumartesi doğum günüm ama olsun ilk kutlayan sen oldun
Kukrim yaNasıl bir şey fazla abartı olmasın yedi kat yeter
2 aydır bekliyoruzBilmiyom vallaaa doğum günü diye donuyodu ortada benimde internetim yok şimdiden kutlu olsun madem
Olsun canım ,Çok teşekkür ederim canım benimBilmiyom vallaaa doğum günü diye donuyodu ortada benimde internetim yok şimdiden kutlu olsun madem
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar canlar paketim bitmek üzere benim dünyayla ilişkim bitti gibi bişey
Sağol canım nasılsın doğum günü telaşı falanHayırlı akşamlar canım
7 çok 4 te anlaşalımNasıl bir şey fazla abartı olmasın yedi kat yeter
İyiyim canım sen nasılsın,ne olsun işte yüreğimiz pırpır günler geçtikçeSağol canım nasılsın doğum günü telaşı falan
Sen beni iyice gözden çıkarmış sin7 çok 4 te anlaşalım
Doğum günü sipasiya istekleride bitmezKukrim ya
Aşk olsunyaaa ne didimkiSen beni iyice gözden çıkarmış sin
Ah ah seni en iyi ben anlarimHayırlı akşamlar canlar paketim bitmek üzere benim dünyayla ilişkim bitti gibi bişey
Tanımayanlar acaba ne düşünüyor hakkkımda bunlari okuyuncaKukrim ya
Bunlar güzel telaşlar gönlünce olsun herşey bende iyiyim şükür paketim bitmek üzere ggiremedim bide yarın doktora gidicem bişey çöktü içimeİyiyim canım sen nasılsın,ne olsun işte yüreğimiz pırpır günler geçtikçe
Dört olsun dedin bana kukrimineAşk olsunyaaa ne didimki
Çok mütevazi olduğunu düşünüyorlardırTanımayanlar acaba ne düşünüyor hakkkımda bunlari okuyunca
Ya hiç sorma ne telaşı ise eğleniyoruz işte .Bunlar güzel telaşlar gönlünce olsun herşey bende iyiyim şükür paketim bitmek üzere ggiremedim bide yarın doktora gidicem bişey çöktü içime