- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
He iyi o zaman doğru düşünüyorlar devamÇok mütevazi olduğunu düşünüyorlardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He iyi o zaman doğru düşünüyorlar devamÇok mütevazi olduğunu düşünüyorlardır
Ee canım sende azla yetinmeyi bil azcik ala alaaaa gök delenmi dikelimDört olsun dedin bana kukrimine
6 ay oldu numaramı taşıyalı tahattütünü bekliyorum yeni paket için yetmiyor bide zaten pahalı aşıncada iyice yaniAh ah seni en iyi ben anlarim
Aynen çokta mühim değilHe iyi o zaman doğru düşünüyorlar devam
Kukrimin isteklerinden kızın pogacaya bakamadimki
Kız sussana kimse duymasin
Bakma boşverKukrimin isteklerinden kızın pogacaya bakamadimki
Biliyorum canım teşekkür ederim inşallah bi kurtulabilsek bu çocuk durumundan herşey çok güzel olucakta öyle işte allah en hayırlısını versin ❤Ya hiç sorma ne telaşı ise eğleniyoruz işte .
Herşey gönlünce olsun inşallah kuzum hayırlı bir başlangıç olsun hayrla sonuçlansı
Ben Vodafone geçtim geçen ay biraz yükselttik neti ,faturalımi senin hangisi.6 ay oldu numaramı taşıyalı tahattütünü bekliyorum yeni paket için yetmiyor bide zaten pahalı aşıncada iyice yani
Dimi ama bizi bilen bilirAynen çokta mühim değil
Naynnn hemen geliyorumBakma boşver
Peki ,bihter pekisi ben gidiyorumKukrimin isteklerinden kızın pogacaya bakamadimki
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkBakma boşver
Bir şey istemedi altı üstü 7 katlı pastaKukrimin isteklerinden kızın pogacaya bakamadimki
Vodafone nefret ediyorum 10gunu geçti gelmiyorlar bakmayaBen Vodafone geçtim geçen ay biraz yükselttik neti ,faturalımi senin hangisi.
Dimi nekiiioBir şey istemedi altı üstü 7 katlı pasta
Benimde vodafone 25 gb ama yetmiyor kirada olduğumuz için ev internetiyle uğraşmak istemiyoruzBen Vodafone geçtim geçen ay biraz yükselttik neti ,faturalımi senin hangisi.
Öyle şekerimDimi ama bizi bilen bilir
Sağol canimÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık