Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler canımGünaydınlar hanımlar pazar günü gene yolculuk var,bu sefer eşimde geliyor eltinin yeğeninin nikahı var ona gideceğiz.
Önce başka yerlere yolculuk sonrada nikaha gidilecek,8-9 gün yokum,yarışmayada katılamayacağım maalesef nevoşada söyledim.
Cook tunaydin degünaydın diycem ayıp olacak
ayılamadım daha,susCook tunaydin de
ayılamadım daha,sus
Hadi bakalım o tarihe kadar enfeksiyon falan kalmaz inşallah ağrın var mı nasıl hissediyorsun20 ekimde canım
.antibiyotik bitsin,enfeksiyon iyice geçsin öyle bakalım dedi.
günaydın
kızarıklık ve şişlik gitti.ama kitleyi hissedebiliyorum daha.Hadi bakalım o tarihe kadar enfeksiyon falan kalmaz inşallah ağrın var mı nasıl hissediyorsun
abla nasilsin problem yok di miterk mi edildi burası
Seneye inşaallahNevreste kavundan da yapmışlar
Manisa'da kilosunu 40 liradan satıyor taleplere yetişemiyorlar
KIRKAĞAÇ ilçesinde ezilip pazar değerini yitiren kırkağaç kavunlarından pekmek yaptı. Kavun pekmezine talep yağıyor.www.internethaber.com
Zoom zoomdayız aplaterk mi edildi burası
Bende yaparım hangisinin tarifini yapsakpoğaça yaparım bak gelin hemen
Ooo Bitirmisuk Bitirmisuk bizim bir arkadasin köyünde akıldan biraz noksan bir abi varmış ramazanda ağzında sigara kimi görse kaç gün kaldı bitmesine orucun diyormuş falanca da işte şu kadar gün kaldı diyince ooo bitirmisuk bitirmisuk diyormuş sanki oruç tutuyormuş gibi oo geldi aklımaKukrim Kukrişimin doğum gününe 3 gün kaldı
Sanki kendi tutuyor gibiOoo Bitirmisuk Bitirmisuk bizim bir arkadasin köyünde akıldan biraz noksan bir abi varmış ramazanda ağzında sigara kimi görse kaç gün kaldı bitmesine orucun diyormuş falanca da işte şu kadar gün kaldı diyince ooo bitirmisuk bitirmisuk diyormuş sanki oruç tutuyormuş gibi oo geldi aklıma
Müzikleri jenna seçsinHiç sorma aklıma geldikçe gülerim
Kalbim güm güm
Jenna16 ahretligim hangi sarki ile açılış yapıyorduk