Sağol ablacım şimdilik iyi ara ara ağrısı çok oluyor ilaçla buzla geçirmeye çalışıyorum 1.5 ay alçıda kalacak haftaya kontrol var yukarda tutacak aşaya sarkitmayacak bir yere carpmayacak üzerine basmayacak yoksa ameliyata kadar gider dedi kemik iyce ayrilirsa o yüzden çok dikkat ediyoruz sırtımızda kucagimizda gezdiriyoruz kücülde değil 12 yaşina giricek 53 kilo insan yükü ağır derlerya gerçekten öyleymiş oda çok üzülüyor her wc goturdugumde yemek masasına tasidigimda anne sırtın agridimi diye soruyorÇok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın,alçı ne kadar kalacak ayakta.
Ne oldu elosa öyle
Benim oglanda oyle günde bir litre süt içtiğini biliyorum
Geçmiş olsun canım ya kötü olmuş allah şifa versinKızımı anannesi götürmüştü gelicekleri gün arabaya binerken ayağını burkmuş gelir gelmez baktım ayağı şiş acile götürdüm iki yerde kırık var sağ ayak bileği diz kapağından ayak altına kadar alçıya aldilar canlı dersler ev derken valla kaç parçaya bolunecegimi şaşırdım
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun kuzum benim☹
Sonra tüm disler dökülmeye başladı işte başka hicbisey yemiyordu küçükken şimdi de çok iyi yiyorÇok fazla yahu 1 litre süt ne demek
Ne kadar merhametli maşallah onaSağol ablacım şimdilik iyi ara ara ağrısı çok oluyor ilaçla buzla geçirmeye çalışıyorum 1.5 ay alçıda kalacak haftaya kontrol var yukarda yutacak aşaya sarkitmayacak bir yere carpmayacak üzerine basmayacak yoksa ameliyata kadar gider dedi kemik iyce ayrilirsa o yüzden çok dikkat ediyoruz sırtımızda kucagimizda gezdiriyoruz kücülde değil 12 yaşina giricek 53 kilo insan yükü ağır derlerya gerçekten öyleymiş oda çok üzülüyor her wc goturdugumde yemek masasına tasidigimda anne sırtın agridimi diye soruyor
Allah razı olsun canımSizede çok geçmiş olsun canım.
Valla öyle kuzum biyerde bişey eksik yada fazla ama bilemedimBenim 2 yaşındaki yeğen de aynı,yeni bebelerin dişleri çok çabuk gidiyor sanki
Bende duydum kuzum artık neyi çok almalıyız neyi az sasiriyo insanHerkes aynı şeyi söylüyor bana çok söylendi ordan biliyorim gebelikte kalsiyum dan da kaynakliymis bu durum
Sağol abla, insallah bakalım oraya gidince belli olur bizi nelerin beklediği bu cadiylaÇok geçmiş olsun şimdiden,uyuşturarak hallederler nasılsa yeterki korkmasın .
Benim kızda içer fazlasiylaBizim br arkadaşın kızı vardı acayip süt içerdi bütün dişleri çürük içindeydi
Fazla kalsiyum almakta zararlı aslında.
Amin evvam tşk ederiz canımGeçmiş olsun canım ya kötü olmuş allah şifa versin
Allah sağlık versin hepsineValla öyle kuzum biyerde bişey eksik yada fazla ama bilemedim
Bende duydum kuzum artık neyi çok almalıyız neyi az sasiriyo insan
Sağol abla, insallah bakalım oraya gidince belli olur bizi nelerin beklediği bu cadiyla
Benim kızda içer fazlasiyla
Amin evvam tşk ederiz canım
Yaaa kıyamam ya yavrum benimSağol ablacım şimdilik iyi ara ara ağrısı çok oluyor ilaçla buzla geçirmeye çalışıyorum 1.5 ay alçıda kalacak haftaya kontrol var yukarda yutacak aşaya sarkitmayacak bir yere carpmayacak üzerine basmayacak yoksa ameliyata kadar gider dedi kemik iyce ayrilirsa o yüzden çok dikkat ediyoruz sırtımızda kucagimizda gezdiriyoruz kücülde değil 12 yaşina giricek 53 kilo insan yükü ağır derlerya gerçekten öyleymiş oda çok üzülüyor her wc goturdugumde yemek masasına tasidigimda anne sırtın agridimi diye soruyor
Sağol ablacım şimdilik iyi ara ara ağrısı çok oluyor ilaçla buzla geçirmeye çalışıyorum 1.5 ay alçıda kalacak haftaya kontrol var yukarda yutacak aşaya sarkitmayacak bir yere carpmayacak üzerine basmayacak yoksa ameliyata kadar gider dedi kemik iyce ayrilirsa o yüzden çok dikkat ediyoruz sırtımızda kucagimizda gezdiriyoruz kücülde değil 12 yaşina giricek 53 kilo insan yükü ağır derlerya gerçekten öyleymiş oda çok üzülüyor her wc goturdugumde yemek masasına tasidigimda anne sırtın agridimi diye soruyor
Ne oldu perim sizin sorun ne atlamışımValla öyle kuzum biyerde bişey eksik yada fazla ama bilemedim
Sağol abla, insallah bakalım oraya gidince belli olur bizi nelerin beklediği bu cadiyla
Çok düşkün bana teyzesi diyorum yok agrimadi sen iyi ol o bana yeter gece kendi kendine kalkmiş wc gitmek istemiş banyo eşiği biraz yukarda çıkamamış beni uyandirmamak için gitmiş geri yatmiş dedim sakin bir daha kendi başına kalkma ayağa düşersin iyce ayağın ağrır diyo kiyamadim kaldırmaya cadıNe kadar merhametli maşallah ona
Benim kızın iki çürük dışı var balım yemek yerken çok ağrı yapiyorda onu goturcez dis doktorunaNe oldu perim sizin sorun ne atlamışım
Sonra tüm disler dökülmeye başladı işte başka hicbisey yemiyordu küçükken şimdi de çok iyi yiyor ☺
Valla öyle kuzum biyerde bişey eksik yada fazla ama bilemedim
Amin kuzucum
Oy kıyamam geçmiş olsun canımBenim kızın iki çürük dışı var balım yemek yerken çok ağrı yapiyorda onu goturcez dis doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?