- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Evet ama yine de ürkütüyor beni nasıl gececek saatlerOy kiyamam kuzuya, şimdiden gelmiş,geçmiş olsun. ♥Ama korkmaması acısından belki daha iyidir,benim disci fobim var mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama yine de ürkütüyor beni nasıl gececek saatlerOy kiyamam kuzuya, şimdiden gelmiş,geçmiş olsun. ♥Ama korkmaması acısından belki daha iyidir,benim disci fobim var mesela
7 yaşında canım..teşekkürlerGeçmiş olsun canım kaç yaşında kızın ?
Oğlumda 2008 onun maşallahi var ama sadece ders konusunda ekmek almaya göndersem ya parayı kaybeder yada gelir kaç ekmek alacaktım unuttum der onunda o huyu var kızımda tam tersi derste başarısız ama eli herşeyde çok yatkın canları sagolsun napim saygılı merhametli hayırlı bir birey olsunlarda ekmeklerini bir şekilde çıkarırlar artıkDemek ki bu yıl hep böyle
Biizim sinifin çoğu 2008 sanırsam ondan
Sağol ablacım Allah razı olsun rabbim sanada ve tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin ins AllahGelmiş,geçmiş olsun o zaman insallah canım
Kizinada çok geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versinKızımın diş tedavisi var narkozla yapacaklarmış işlemi
Ona ne oldu ayyyyy harbi nazarami geldik nedir herkesde bir sıkıntı var bu aralarElalis canımm geçmiş olsunnnnnn
Sagol canımmmm teşekkürler sizin neyiniz var geçmişi okuyamadımKizinada çok geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versin
Kızı eşi rahatsızmış canımOna ne oldu ayyyyy harbi nazarami geldik nedir herkesde bir sıkıntı var bu aralar
Haklisin canım, çocuk söz konusu olunca hele akan sular duruyorEvet ama yine de ürkütüyor beni nasıl gececek saatler
Evet, onu duydum çıtır çıtır oluyormuşDut pekmezi yaptık kayınvalidemle ama koymadık canım:)
Kabuğundan reçel yaptım çok güzel oldu
Amin kuzumSağol ablacım Allah razı olsun rabbim sanada ve tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin ins Allah
Kızımı anannesi götürmüştü gelicekleri gün arabaya binerken ayağını burkmuş gelir gelmez baktım ayağı şiş acile götürdüm iki yerde kırık var sağ ayak bileği diz kapağından ayak altına kadar alçıya aldilar canlı dersler ev derken valla kaç parçaya bolunecegimi şaşırdımSagol canımmmm teşekkürler sizin neyiniz var geçmişi okuyamadım
benim oglanimda tedavisi yarım kaldı dün aradım hala muayene yok7 yaşında canım..teşekkürler
Hepsi farklı farklı işte canlari sagolsunOğlumda 2008 onun maşallahi var ama sadece ders konusunda ekmek almaya göndersem ya parayı kaybeder yada gelir kaç ekmek alacaktım unuttum der onunda o huyu var kızımda tam tersi derste başarısız ama eli herşeyde çok yatkın canları sagolsun napim saygılı merhametli hayırlı bir birey olsunlarda ekmeklerini bir şekilde çıkarırlar artık