• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Önceden ben de öyleydim, şimdi rahatım. Arkadaşların süslü püslü bakır çorba kasesi vardı, alsam kullanılmayacak. Mutfak turuna çıktım hangi tabak uyar diye, bence güzel de oldu🤭
En iyisini yapiyorsun nazom ama bu biraz benim karakterimde var. Her konuda yaşarım bunu, rezil bir durum🤭

Kuzu iyi gelmediğini söyleyince doktor yukseltiyor ilacı, ben aynı dozda devam ediyorum. Senin daha zamanın var, yükseltir belki ama daha iyi olacak🤤
50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruz🥰

Hem de ne yipratma ne yipratma nazom,yalnızım sanıyordum eslide öyleymiş bak🥺 ilaç kullanıyorum ama yol almamisim anlaşılan 🥴
Senin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yok:63: ve en önde katılacağım diyorum🤔
Eslinna Eslinna sende yeni takım almışsın ne kadar güzel 🥰Daha ne istiyorsunuz😁
İçindekiler önemli 🤔
Bakın deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın dediği gibi şık olması, bakır olmasının hiçbir etkisi olmadı. Yani ikinizde illa birinci mi olmak istiyorsunuz. Bırakın birazda biz olalım :rolleyes:

50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruz🥰
Biraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyin🥰Ne zaman konuşmak isterseniz ben hep buradayım 🥰
Bak ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. e ömrümü yiyor. Sende onun ve benim ömrümü yiyebilirsin.🤣 Gazlamak derseniz her konuda buradayım. 💪

Senin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yok:63: ve en önde katılacağım diyorum :skandal: 🤔
İçindekiler önemli 🤔
Bakın deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın dediği gibi şık olması, bakır olmasının hiçbir etkisi olmadı. Yani ikinizde illa birinci mi olmak istiyorsunuz. Bırakın birazda biz olalım :rolleyes:
Doğru ya ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. yarışmadan canım tabakları aldı ya:skandal:
Dün Antep masalarını övüyorlardı akılları onda kaldı herhalde:sus:

Senin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yok:63: ve en önde katılacağım diyorum🤔
İçindekiler önemli 🤔
ortada kullanacağım tabakları düşünüyorum🙈 aslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum 🙈

Back
X