• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Nevoş sarma, dolma olmayacak yazmışsın, bizi yormak mı istemedin? :KK53: Ya KK üyeleri kimse sarma yapmamış derse:skandal:
Herkes yapamıyacak adaletli olalım.Kimseyi zorlamayalım. Onu ramazanda yapsınlar🤣Herkes beyaz kısır yapsın🤣

12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorum 🤗🥰O sadece sende yok genel olarak hepimiz öyleyiz🤗🥰
Ben aslında bu ay tavuk çorbası yapacaktım. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın sunuma benzer bir sunum planladım. Sonra yayla boşta kaldı. Hasta oldum ve aniden fikir değiştirip yayla yaptım.Hiç birinci olma isteğim yok, o havada yok🤣Vallahi buna rağmen iyi oy aldım.
Bazen doğaçlama takılmak lazım. Relaks😁
Evet iyi oy aldı😁 Bir kere katılınca hep katılmak istiyorsun orası ayrı tabi😁 sadece hani özenli olsun güzel olsun istiyorum 🤭dediklerini yapcam canım iyi ki varsın ❤️🤗

Evet iyi oy aldı😁 Bir kere katılınca hep katılmak istiyorsun orası ayrı tabi😁 sadece hani özenli olsun güzel olsun istiyorum 🤭dediklerini yapcam canım iyi ki varsın ❤️🤗
Gayet iyi gidiyorsun. İki defa birinci oldun. Bu zaten bunun kanıtı🥰😁Birde sen geleli daha çok olmadı🧿

Back
X