• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

-Kocam tekme attı. Kafamı duvara sürttü. Boğazımi sıktı. Bosanmali miyim?

-Canim bosanmak care degil ki. Bi daha evlensen farkli mi olacak. Her erkek ayni. Ben diliyle konusmalisin. Suclayici olmamalisin. Kafami duvara surttugun için canım acıyor. Bogazimi sıktığında duzenli nefes alamıyorum demelisin. Anlamazsa tekrar konus. Eminim o zaman anlayacak ve kızınca sadece bir Osmanlı tokadıyla yetinecektir.

-Ha bir de kocam beni whatsapp faceten birileriyle defalarca aldatti. Ama bana yan gozle bakarlar ya da ben kuyruk sallarim diye pencereden dışarı bile baktirmiyor.Ne yapmalıyım?

-Canim once bi hocaya git mutlaka buyu yapılmıştır. Ayrica kuaföre gondermese bile evde kendince bakimli ol ki her gun degil arada sirada aldatsin, eve gelsin, bazen de gozu evdekinde olsun. Erkektir ne de olsa 3578098 nefsi var mutlaka capkinlik yapacaktir. Hem seni sevmese senle evli olmazdi. Sadece yemek, temizlik, utu için evlenmedi ya. Hem yapmış bi hata affet. Ama sen de hareketlerine dikkat et kizdirma ki 3. sayfa haberi olmayasin.

Banlanan üyenin profiline:
-Aaa canım niye gittin sen ya çabuk geeell sensiz forum olabilmiyorrr :(

Yazmişlardır mutlaka, sinir olduğum bir söz ama çok görüyorum genelde söyleyecek sözü kalmayanın baş vurduğu saçma söz :(

" yav he he "

Öncelikle yapman gereken kırmızı iç çamaşırı giymek :KK69:

Arkadaşlar konu sahibi fake değil sadece uçuk kaçık bir kızcağız :KK75:

Sizce haksız mıyım ?
En çok açılan başlıklardan sanırım çok görüyorum :D

Back
X