• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

-- Burası bdv bölümü; Allah başka dert vermesin..
-- Konuyu açtıysanız her türlü cevaba hazır olmalısınız.
--- Yeni üye, ilk konu cinsellik ; fakesin fake.
--- Kızlar beni bilen bilir, bilmeyende eski konularıma baksın.
--- Gerçi seni muhattap almamalıyım ama ( deyip onlarca satır yazmak )
--- Gecelik giyin , mum yak ..
--- Ben olsam boşarım.. ( Yapamadıklarımızı diretiyoruz başka hayatlar üzerinde)
--- Uzun zamandır forumu takip ediyorum, buraya yazacağım aklımdan geçmezdi.
--- Yazılanlar hoşuna gitmeyince ; " aslında şuda var" deyip tüm yazılanları çürütmeye çalışmak.
--- Özünde iyi bir insan ama bana tekme tokat attı.

''Sevgilim ilişkiye girmek istiyor napmalıyım kızlar kafam cok karısık yardım lütfen'' vb cümleler Hoppa

Replik değil yazacağım ama çok rastlıyorum ; konu sahibi öz eleştiri yapıyor, hatalı olduğunu ve bundan sonra ne yapması gerektiğini söyleyerek fikir istiyor ; yaklaşık 4 ,5 sayfa ve belki daha fazla " Çok hatalısın ,vb. cümleler kuruluyor sadece..

Replik değil yazacağım ama çok rastlıyorum ; konu sahibi öz eleştiri yapıyor, hatalı olduğunu ve bundan sonra ne yapması gerektiğini söyleyerek fikir istiyor ; yaklaşık 4 ,5 sayfa ve belki daha fazla " Çok hatalısın ,vb. cümleler kuruluyor sadece..
hele bazilari var ki, sanirsin mukemmel kadin.. onun dogrulari var, herkes etrafinda bu yuzden pervane.. ama konu sahibi kotu, kaka, pis, ezik..
boylelerinin burda olmak istedigi profili cizmek icin yazdigini dusunuyorum bazen..

bi de konu iceriginde olumsuz yorumlarin önünü almaya calisanlar var.. misal;
-bla bla bla.. tamam ben de mukemmel degilim, kabul ediyorum..
:KK53:

Back
X