• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

ay kızlar sevgilim beni çok sevıyor ama ben daha çok sevsin istiyorum nasıl bağlayabılırımm kendime?:12::12::12:

eyvahhhhh sitede bıyıklı var:ssz:
-------------------------------

bu ayda tutmayıp hamiş kalamayanlar...

Bence halası olduğundandır. dert etme bence benimde çocuğum eşime benziyor alıştım artık sende alışmaya çalış canım.

bence farklı olaylar dönüyor.
durmadan bunu dillendiriyorlar
benı kıskandırmak için ellerinden gelenı yeterınce yapıyorlar

siz alıştınız diye
bende alışmak zorunda değilim
çıkınız konumdan.

O zaman ne diye buraya yazıyon, yorum yapmak da suç oldu. Gerçekler acıdır, alacağını aldı senden :47:

:27:

Sizinle tartışmaya gelmedim ben buraya derdimi paylaşmaya geldim. lütfen uslubunuza dikkat edin yoksa bende uslubumu bozmasınıda bilirim ama seviye meselesi işte.

ay kızlar sevgilim beni çok sevıyor ama ben daha çok sevsin istiyorum nasıl bağlayabılırımm kendime?:12::12::12:

canım bak 495849589485 ipe dua oku ve sonra o ipleri teker teker sevgılıne yedır
aradan 3 gün geçtikten sonra
sevgılın ebedıyyen senındır:27:

Son dönemde en çok;

Kadın kadının düşmanıymış, bir kez daha anladım.

Konu açtığıma pişman oldum.

Neyse sizinle muhattap olup seviyemi bozamıcam, ben gidiyorum iyi geceler konu kapanabilir:ssz: (Baş üstüne)

Sizinle tartışmaya gelmedim ben buraya derdimi paylaşmaya geldim. lütfen uslubunuza dikkat edin yoksa bende uslubumu bozmasınıda bilirim ama seviye meselesi işte.

Ben de bozmadım üslubumu daha, dikkat et bozmayayım. Ayrıca mesaj sayın 7, ilk konun bu. Sence de bu tesadüfler fazla değil mi?

sevgilim hep oyun oynuyor pcde benimle hiç ilgilenmiyor. kafasını kopartasım geliyor.
-aynı evde mi yaşıyorsunuz?
-hemen yargılamayın kimseyi ilgilendirmez. bu benim tercihim
(ne alaka yaaa:53:)

birlikte film izlemeyi denediniz mi?
-ne tür film pardon? film derkennnnn:53:

sevgilim hep oyun oynuyor pcde benimle hiç ilgilenmiyor. kafasını kopartasım geliyor.
-aynı evde mi yaşıyorsunuz?
-hemen yargılamayın kimseyi ilgilendirmez. bu benim tercihim
(ne alaka yaaa:53:)

birlikte film izlemeyi denediniz mi?
-ne tür film pardon? film derkennnnn:53:

sesiz film ,hemen yanlıs anlamayın lütfen:ssz:

Kizlar merhaba,
Sevgilimle bugunlerde cok kavga ediyoruz. Kavga aninda agzina ne gelirse soyluyo, hakaretler ediyo. Dun is cikisinda bulustuk, arabada kavga edince bana kufurler edip, tokat atti. ama biliyorum ki beni cok seviyooooo. Sizce naaaaapiiim? :ssz:

Ya hepiniz muhteşemsiniz söylemeden edemeyeceğim ve benim resmen karnıma, mideme ve gamzelerimin olduğu yerdeki yanak kaslarıma sancı giriyor gülmekten okuyamıyorum bile...

Eminim şu anda herkes için geçerlidir bu durum ama ben sizin aynı anda hala bu kadar seri devam ediyor olabilmenize de inanamıyorum, gerçekten muhteşemsiniz :9:

Konu sahibi: Kızlarrrrrrrr çok çok ayıp bişe yaptım yalvarırım beni yargılamayın bir anlık birşeydi hayatım karardı artık naparım bilmiyorum of yaaa kendimi lekelenmiş hissediyorum artık nasıl evlenirim ben :43::43::43:

Yorum: Canım korkma herkesin başına geliyo bu sonuçta gençsin kendine engel olamamışsın yaptığın hiçbirşeyden pişman olma cinsellik ayıp değil canım dik dur ve kendine güven.

Konu sahibi: Cinsellik mi? Cinsellik olduğunu kim söyledi lütfen yorumunuza dikkat edin de yazın haddinizi bilin ben öpüşmekten bahsediyorum aman tanrım söylerken bile kızardım

:31:

Back
X