ay çok sevindim hamilesin işte senkızlaaar başım dönüyo, sürekli uyumak istiyorum ama midem bulanmıyo adetimin üstünden 4gün geçtihamilemiyim acabaa
ne zaman belli olurkiiii
hayırlısıyla içerde birbirini bulur inşallah spoşla yumoş (spoş,sperm ) bu kadarda olur yaniiii okuyunca sasırdım kaldım!
bu ne ya inanmıyorum
hamişle göbüşe yeni bir boyut katmışlar
evet bende sasırdım bu kadarınada pes dıyorum:)hamiş kociş göbiş ten sonra :))) daha neler duyacagız bakalım
Ben soyleyim penoss,vajinoosss=)=)turkisini siz duşunun artık ahshA
Çalışın çalışın çalışan Demir pas tutmazmis...karşılık olarak ayyyy ne guzel benim kocam cok ilgisiz Kizlar ben neyapmaliyim ahahaaha:)))hıc sasırmam.bırde gecen şöyle bır muhabbetle karsılastım ve cok sasırdım..
kızlar bız bu aksam cok calısacagız..haberınız olsun...
çalısın çalısın kardesım bızde bu aksam calısacagız.ıkı gundur calısamıyoruz kaynım geldıde bızde kaldı.karısıyla sorunları varmıs onu dınledık...
bızde her aksam calısıyoruz kızlar her aksam her aksam..
aaa her aksam her aksam olmaz spermlerın kalıtesı düşer.doktor bıle gün aşırı dıyor
gün aşırımı o nedemek anlamadım
yanı bır gun calısıp bır gun calısmayacaksınız........ve böyle konusma uzayıp gıder.cok sasırdım ne yalan söyliyeyim.hangı aksam hanıg saatte yaptıklarını bıle yazan var!!!!
gelen gelsin gelmeyenin canı cacık ister diye bi konu var ki konunun içeriğine hiç bakmadım da. cacık ister nedir yaa
itici gelmiştir her gördüğümde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?