En popüler kk replikleri :)

gelen gelsin gelmeyenin canı cacık ister diye bi konu var ki konunun içeriğine hiç bakmadım da. cacık ister nedir yaa
itici gelmiştir her gördüğümde..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açtı çıktı.
Yazıp da çıkılmaz ki canım. Burda yardım için canhıraş çalışıyoruz.

Eski konular hortlatılır ve gün yüzüne çıkarılır, uzuun uzun yorum yapılır.
Sonra uyanık bir kk üyesinin "konu eski hanımlar" uyarısıyla konunun 3 yıl öncesine ait olduğu "anlaşılır"

Sonra;
Konu sahibi ne yaptı acaba merak ettim, ev buldu mu, boşandı mı bi yazsa da öğrensek.

göbişimize bebiş dolsun,,hatta kelebek olsun göbüşüme konsun....
ocakta konsun diyenler...
şubatta kesin konar diyenler...
umudumuz mart diyenler...
nisan,,nisan
olmadı mayısta...........dol göbüşüme,kon göbüşüme..

kızlaaar başım dönüyo, sürekli uyumak istiyorum ama midem bulanmıyo adetimin üstünden 4gün geçti hamilemiyim acabaa
ne zaman belli olurkiiii

açılan konuya iananılmayınca hemen bedduar edilir "inşallah sizinde başınıza gelir" denilir
bidaha da yazmam buraya denilip
konuyu kpatın diye serzenişte bulunulur...

hayırlısıyla içerde birbirini bulur inşallah spoşla yumoş (spoş,sperm ) bu kadarda olur yaniiii okuyunca sasırdım kaldım!

Bu versiyonundan mahrum kalmışım

-Ehhh siz beni kınadınız ya bu kadar ama ; ne demişler kınadığını yaşamadan ölmezmişsin!!!

-Eski konuna baktım da şimdi............................

-Namusu bacak arasında sanan örümcek beyinliler yazmasın artık (Yer:kızlık zarı dikimi)

Uzun süre sonra evlenemeyenler birde buyrun buraya yazılır topige bir girersin 4 kafa dengi kendi aralarında saçma sapan muhabbetler konu ne muhabbet ne encokta oo nerelerdesin sen hosgeldin tabi yeni giren konu hakkında yorum yapınca sadece beğeni tıklarlar cvbi alamadan beğenilirsin okadar onlar hala gunluk muhabbetlerde:):)

Birde üye olmayan ziyaretçi topige girince ayyy bu kim acaba Kizlar ben killandim acaba benimkimi diye cok saçma yorumlar:):):)

Ben soyleyim penoss,vajinoosss=)=)turkisini siz duşunun artık ahshA

:)))hıc sasırmam.bırde gecen şöyle bır muhabbetle karsılastım ve cok sasırdım..
kızlar bız bu aksam cok calısacagız..haberınız olsun...

çalısın çalısın kardesım bızde bu aksam calısacagız.ıkı gundur calısamıyoruz kaynım geldıde bızde kaldı.karısıyla sorunları varmıs onu dınledık...

bızde her aksam calısıyoruz kızlar her aksam her aksam..

aaa her aksam her aksam olmaz spermlerın kalıtesı düşer.doktor bıle gün aşırı dıyor

gün aşırımı o nedemek anlamadım

yanı bır gun calısıp bır gun calısmayacaksınız........ve böyle konusma uzayıp gıder.cok sasırdım ne yalan söyliyeyim.hangı aksam hanıg saatte yaptıklarını bıle yazan var!!!!

Çalışın çalışın çalışan Demir pas tutmazmis...karşılık olarak ayyyy ne guzel benim kocam cok ilgisiz Kizlar ben neyapmaliyim ahahaaha

gelen gelsin gelmeyenin canı cacık ister diye bi konu var ki konunun içeriğine hiç bakmadım da. cacık ister nedir yaa
itici gelmiştir her gördüğümde..

ay inanmıyorum tam da aynısını yazcaktım. Son etkinliklere bakarken o yazıyı okuyunca bituhaf oluyorum ne demek o ya

bir daha evli bir erkekle mi asla ama onu cok seviyorum((

ama eşiyle cok mutsuz beni cok seviyor zaten ayrılacaklar

ama ama biz ayrıldık((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…