En popüler kk replikleri :)

bir arkadas boyum cok kısa üzülüyorum diye konu acmıstı

kızın biri de ay canım benim de boyum 1.75 arkadaslarım 1.80-1.85 cok moralim bozuluyor yazmıstı

işte benim hayat hikayem

x yaşındayım, boyum xx, kilom xxl, gözlerim x rengi, saçlarım xxxx kadar uzunlukta
eğitimim fazlasıyla x .
erkek arkadaşım geçen gün bana ''sen çok fazla x sin
ben artık taşıyamayacağım seni dedi''

bende ; hayatımdan bir x çıkarırım hafiflerim dedim
ama anlamadı ve benı terk etti

şimdi saçımdan bir x kaybettim
yaşımdan xxler kazandım

ibret olsun bu genç kızlara
sadece anlatmak istedim

bir de bu aralar en çok okuduğum :

"bu maklakukla isimli üye, yırtık dondan çıkar gibi her başlıktan çıkıp ortalık karıştırıyor. dikkat kızlar"

kızlarrrrrrrrrrrr benım kocam doktorrr hemde cinekologggggg bakmayın ama böle olduna butun hastaları kocamın peşinde sapasağlamlar ama ıkı gunde bır muayneye geliyorlarr

bir de bu aralar en çok okuduğum :

"bu maklakukla isimli üye, yırtık dondan çıkar gibi her başlıktan çıkıp ortalık karıştırıyor. dikkat kızlar"

ben fan ıyım muklakuklanın
o yorum yapsın ben okuyayım
ama bana yapmasın sakın tırsıyorum ondan

yardım edin çok kısayım boyum 1.80

ne yapabilirim uzaması için

x üye: daha nereye kadar uzayacaksın canım?
-kısayım canım

x üye: kızlar sırf boyunu posunu anlatmak için konu açmış
hala anlamadınız mı?

biz sizin yasınızdayken tarlada doğururduk
utanmıyor musun hastanede dogurmaya

kızlarrrrrrrrrrrr benım kocam doktorrr hemde cinekologggggg bakmayın ama böle olduna butun hastaları kocamın peşinde sapasağlamlar ama ıkı gunde bır muayneye geliyorlarr

Kııızzz kocana göz koymuşlar vallaa.. Hepiciği köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın.

Kocana kıskandığını belli etme

Canım konuyla alakası yok ama birşey sorucam saçların nasıl xxxx kadar uzattın. benimkiler x[SUP]2[/SUP] kadar ancak

devamlı başkalarının organını gören bir erkekle nasıl evlenirsin? boşan!

kızlar biliyorum şimdi bu da dert mi diyeceksiniz ama ne yapayım takıyorum kafama bana bir akıl verin lütfen
kardeşimı aynı kardeşime benziyormuş
kayınvaldemle görümcemin bu lafından bıktım
sizce bana birsey mi ima ediyorlar

Son düzenleme:
hayır öyle birşey diyorsunuzki sanki bunun zamanını sizler belirliyorsunuz. ne kadar dar düşünceli insanlarsınız.

Adam seni kapının önüne koyunca görcem ben seni, o zamanda kızlık zarı dikimi için yardım istersin. Namus kalmadı sizde cozuttunuz iyice.

hayır öyle birşey diyorsunuzki sanki bunun zamanını sizler belirliyorsunuz. ne kadar dar düşünceli insanlarsınız.

Haklısın canım ne zaman vereceğine de karışın bi buna laf etmediğiniz kalmıştı yuhh yaniiğğğ

Son düzenleme:

hakikaten tuhaf bı durum genelde çocuklar komşuya benzerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…