En popüler kk replikleri :)

tokat yemeye dvm ett

kızlar eşimi çamaşır suyuyla yıkıyorum
fazlasıyla temizim ve farkındayım

x üye: yuhh

k.sabihi:lütfen kendınıze gelin ''yuh'' nedir yaa??

xx üye: konu sahibi acilen bir desteğe ihtiyacın var.

konu sahibi: sizinle daha fazla muhattap olamayacağım siz pissiniz diye neden bu kadar şaşırdınız?
editöreeee, editöreeee lütfen konumu kapatınız.

karisini sevmedigini, zaten bi suredir ayri yasadiklarini, ve karisinin ailesinin baskisi yuzunden evliliklerinin devam ettigini soyledi. beni gercekten cok sevdigine eminim

Her memlekete gittiğimizde kaynanak bana kötü davranıyo, eşim olacak adam da onun dolduruşuna geliyo.

Görümcem ben gelince üst komşuya çıkıyo, üst komşu görümcemi görünce bakkala gidiyo, bakkalcı üst komşuyu görünce dağa kaçıyoooo.

öldüüümmm buna beeennnn.... ahahahaha

Beni çok sevdiğine eminim, ama geçen gün başka bir kadınla aşkımlı yatak muhabbeti yapılan mesajlaşmalarını yakaladım.

vajinusmus konu sahibi Kazen mi yani inanamıyorum?
- neden sordunuz ?
_bir erkege yakıstıramadım

Ayyy tüm sayfaları okuyamayacağım şimdi ne olmuş kızlar son durum ne

(üşengeç meraklı üye)

Son düzenleme:
kalfjlgdkslşsjkhijk lsjşgjklildhş asfldgkglşkh
kızlar kusura bakmayın yazımda hatalar olabılır ağlayarak yazdım

yok böyle sürükleyici konu

kızlar acil bakın;kaynanamgil geldi bana demediğini bırakmadı beni çok eleştiriyor herkesin yanında bana çok kötü davranıyor....akşam kocamgil gelsin söylemezsem pis kadının yaptıklarını...

(1 hafta sonra...)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaynanamgil bakın bana ne almış,canım yaaaaaaaaa ah tüh

tlfdan grdgim icn uzn yazamyrm nrmalde dkkat ederm elestrmenze gerk yktu bzde biliyrz trkcenn nasl kullanlmasi grektgini..

kocamgil ne ya köylü gibi
İstanbul Türkçesini duymadınız mı siz
(bunu yazanın Türkçeyle alakası yok)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hahahaha Hadi kaynanamgil neyse de kocamgil ne yahu?

ıyyyyyğğğ kaynanamgil didiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…