Kizlar merhaba,
Sevgilimle bugunlerde cok kavga ediyoruz. Kavga aninda agzina ne gelirse soyluyo, hakaretler ediyo. Dun is cikisinda bulustuk, arabada kavga edince bana kufurler edip, tokat atti. ama biliyorum ki beni cok seviyooooo. Sizce naaaaapiiim?
bizde yardım ettik. eleştirilere açık değilsen yazmıcaksın o zaman hayret bişi.ben derdimi paylaştım yardım istedim benımle alay edıyorsunuz size söylıcek şeylerım var ama cezadan yenı çıktım
ben derdimi paylaştım yardım istedim benımle alay edıyorsunuz size söylıcek şeylerım var ama cezadan yenı çıktım
Her memlekete gittiğimizde kaynanak bana kötü davranıyo, eşim olacak adam da onun dolduruşuna geliyo.
Görümcem ben gelince üst komşuya çıkıyo, üst komşu görümcemi görünce bakkala gidiyo, bakkalcı üst komşuyu görünce dağa kaçıyoooo.
Her memlekete gittiğimizde kaynanak bana kötü davranıyo, eşim olacak adam da onun dolduruşuna geliyo.
Görümcem ben gelince üst komşuya çıkıyo, üst komşu görümcemi görünce bakkala gidiyo, bakkalcı üst komşuyu görünce dağa kaçıyoooo.
Bu ne bicim üslup boyle?
kızlar acil bakın;kaynanamgil geldi bana demediğini bırakmadı beni çok eleştiriyor herkesin yanında bana çok kötü davranıyor....akşam kocamgil gelsin söylemezsem pis kadının yaptıklarını...
(1 hafta sonra...)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaynanamgil bakın bana ne almış,canım yaaaaaaaaa ah tüh
kızlar acil bakın;kaynanamgil geldi bana demediğini bırakmadı beni çok eleştiriyor herkesin yanında bana çok kötü davranıyor....akşam kocamgil gelsin söylemezsem pis kadının yaptıklarını...
(1 hafta sonra...)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaynanamgil bakın bana ne almış,canım yaaaaaaaaa ah tüh
(1 hafta sonra...)
tlfdan grdgim icn uzn yazamyrm nrmalde dkkat ederm elestrmenze gerk yktu bzde biliyrz trkcenn nasl kullanlmasi grektgini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?