En popüler kk replikleri :)

'Kimse yorum yapamayacak mı ? Niye kimse yorum yapmıyor ?'

'Ben (asla) kimseyi yargılamıyorum' deyip alabildiğnce yargılamak

beni bilen bilir.. Çok rastlar oldum şu aralar... bilmiyorum kardeşim seni mi takip edip duruyorum işim yokda.....

öldüm gülmekten,hatta gözlerimden yaş geldi,helallll diyorum

kınamayın.. yargılamayın.. Kişinin kınadığı başına gelmeden ölmezmiş...

Bu ara bu da çok moda...

üşenmedim eski konularını okudum canım,
-sen ne ayaksın kızım:26:

hepiniz kıskançsınız, mahalle karılarından farkınız yok.
benim bulunduğum konum , ancak sizin hayaliniz olur.

kocası hakkında bütün olumsuz cümleleri kurup, etmediği hakaretı bırakmayan konu sahibi
olumsuz yorumları görünce büyük bir patlama yaşar ve : siz kimsiniz de benim sevdiğim adamı yerden yere vuruyorsunuz? size bu hakkı kim verıyor? şurada ınsan gibi bir konu açtım , hepiniz saolun etmediğiniz yorumu bırakmadınız.
işiniz gücünüz ''boşan '' demek .umarım allah başınıza benım yaşadıklarımın bin beterını verır, cvp vermıycem artık size.

not: be kadın ilk hamleyi zaten sen yapmadın mı eşine karşı, bize açık kapı bırak sonrada demedık laf bırakma

Bu bir fenomendir kıskançlıkla suçlayan hatun

Son düzenleme:
Konu Başlığı:Ben napacağım şindi...

Üye yorumu:Yalnız söylemeden geçemicem şindi değil Şimdi lütfen dilimizi doğru kullanalım (Alkışş )

duymadıgım ne cok replik varmıs kkda

geçen günde bir konuda kızın teki doktorun tekiyle sevgiliymiş ama kız kendisini nasıl ezik buluyo falan filan doktor olan çocukta kızın ailesini aşağılıyo forumda kızlar durur mu tabi geyiğe döndü muhabbet kızın doktor olan sevgilisine kızlar gay demeye başladılar kız hiç bir tepkiye cevap vermiyor, kızlardan biri patladı artık ve benimde buraya yazmama sebep olan repliği söyledi: "bir şey söyle artık bir tepki ver bak sevgiline neler diyorlar hiç mi sinirlenmiyorsun bir şeyler söyle artık!!!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…