düğünümüzde hiç bi şey yapmadık durumumuz yoktu beraber olalım da nolursa olsun dedim şimdi açlıktan nefesimiz kokuyor (niye evlendin o zaman iş güç sahibi olmadan)
bir başka versiyon kocam asgari ücretle çalışıyor,evimiz kira 15. çocuğu yapsak mı (çocuk kısmetiyle geliyor çünkü)
üşenmedim eski konularını okudum canım,
-sen ne ayaksın kızım:26:
hepiniz kıskançsınız, mahalle karılarından farkınız yok.
benim bulunduğum konum , ancak sizin hayaliniz olur.
kocası hakkında bütün olumsuz cümleleri kurup, etmediği hakaretı bırakmayan konu sahibi
olumsuz yorumları görünce büyük bir patlama yaşar ve : siz kimsiniz de benim sevdiğim adamı yerden yere vuruyorsunuz? size bu hakkı kim verıyor? şurada ınsan gibi bir konu açtım , hepiniz saolun etmediğiniz yorumu bırakmadınız.
işiniz gücünüz ''boşan '' demek .umarım allah başınıza benım yaşadıklarımın bin beterını verır, cvp vermıycem artık size.
not: be kadın ilk hamleyi zaten sen yapmadın mı eşine karşı, bize açık kapı bırak sonrada demedık laf bırakma
Kocam Kıvanç Tatlıtuğ'a benziyo
aaa ben bunu hiç duymamıştım kimlerin kocası benziyomuş
üşenmedim eski konularını okudum canım,
-sen ne ayaksın kızım:26:
hepiniz kıskançsınız, mahalle karılarından farkınız yok.
benim bulunduğum konum , ancak sizin hayaliniz olur.
kocası hakkında bütün olumsuz cümleleri kurup, etmediği hakaretı bırakmayan konu sahibi
olumsuz yorumları görünce büyük bir patlama yaşar ve : siz kimsiniz de benim sevdiğim adamı yerden yere vuruyorsunuz? size bu hakkı kim verıyor? şurada ınsan gibi bir konu açtım , hepiniz saolun etmediğiniz yorumu bırakmadınız.
işiniz gücünüz ''boşan '' demek .umarım allah başınıza benım yaşadıklarımın bin beterını verır, cvp vermıycem artık size.
not: be kadın ilk hamleyi zaten sen yapmadın mı eşine karşı, bize açık kapı bırak sonrada demedık laf bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?