En popüler kk replikleri :)

Bununda uyarı sebebi olduğunu hala bilmeyenler var

dini başlık açmak yasak

bu aralar bayağı popüler bi replik

iki a4 kağıda sığacak kadar yazan kk üyesi:

biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın

ya onlardan biri de benim ya demeyin ya aslında çok faydalı şeyler yazmıştıııııım
doyamıyorum yazmaya resmen... ekrana bakmadan yazınca bi bakıyorum oooooo:)))))))))))))))))))))))))))

ya onlardan biri de benim ya demeyin ya aslında çok faydalı şeyler yazmıştıııııım
doyamıyorum yazmaya resmen... ekrana bakmadan yazınca bi bakıyorum oooooo:)))))))))))))))))))))))))))

estağfurullah canım, eleştiri amaçlı değil, benim burdaki yorumlarım durum tespiti:13:

kk da en çok kullanılan laflar

şu kaynana görümce yok üst demlik alt demlik çay, çay kaşığı vs muhabbeti, senelerdir hep yazılır kk da yiter yani

-kızlar bu nasıl olmuş,onla mı olmuş bunla mı yoksa şunla mı:26: ooo ya ondadır ya bunda helvacının kızındaa,dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecikkk
-beni çok ihmal ediyo,eski ilgisi kalmadı ben aradığımda da bana kızıyo hatta küfrediyo; (bu kısma kadar deniyor)ama olsun bana komaz erkeğimdir ne yapsa yeridir (alenen olmasada buna benzer şeyler deniyo ne yazıkki)

Benden Top 3:
Kayınvalidemlerle anlaşamıyoruz, evimizde bir çöpü, ipi kürdanı vs yok
paraya değer veren biri değilim ama bana anca bi set 5 bilezik yaptılar
çok çirkinim ama aslında herkes çok havalısın süpersin der ben kendimi beğenmiyorum. -Bu kadar ego bana az biraz da siz şişirin.-

şu boyayı boyadım kızlar yakışmış mı? ne tavsiye edersiniz ,anlamadığım renk tavsiye edilmez ki ! etrafta hiç mi canlı arkadaş yok bunu sanal alemde soranlara uyuz oluyorum

Kaynanamdan nefret ediyorum
Görümcemden nefret ediyorum
Eltimden nefret ediyorum

Bende böyle konu açanlardan nefret ediyorum artık,çok sıktı

-yol ver gitsin hemen(biz biliriz bu işleri tavrı)
-bırak o çocuğu şimdiden böyleyse yarın bir gün nasıl olur kimbilir,hayır gelmezzzzz(biz ne diyorsak doğrudur tavrı)
-erkek dediğin kadından para mı istermiş,çabuk ayrıl çabukkkkk(bu erkeği linç ediyoruz haydi hanımlarrrrrrr tavrı)
birde konularda mesaj yazanlar her kelimeyi tüm harfleriyle yazıyorlar ama canım kelimesini cnm yazıyorlar ne kadar samimiyetsiz

lütfeeeeeeen yardıııım!!

acillll yoruuuuum!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…