En popüler kk replikleri :)

Çok mutluyum erkek arkadaşım bana 2014 model jeep hediye etti..Bakın fotosu şu.....Sizce nasıl ?

adam sapıkmış..
beni sağılacak inek olarak görüyor..
ararsa ne yapayım kızlar?
mesaj atarsa ne yapayım kızlar?
bana bir taktik verin.
onu pişman etmek istiyorum.

gene kendimden örnek vereyim
sürekli eşlerinin ailesinin aramasından şikayet ediliyordu bende;
eşlrinin ailesinden rahatsız olacaklar lütfen benim oğullarımdan uzak durun,çünkü ben sürekli arayacağım,gidin yetimhaneden annesiz babasızlarla evlenindiye feryat ediyordum

kocam perde açmama izin vermiyor

balkona çıkamıyorum

evime arkadaşımı çağıramıyorum

hep bi ağızdan bi iki üç : seven insan kıskanır ne güzel kıymetini bil

''kocamın ailesi düğün gecesi takılarıma adeta saldırdı,nasıl geri isteyebilirim''(ellerim armut topluyordu,ailemin de,arkadaşlarımın da)
''Balayına giderken takılarımı,beyaz eşyacının camını patlatıp lcd çalan sabıkalı kaynıma emanet ettik,
döndüğümüzde altınlar çalındı dedi.İnanmıyoruz biz tabi,nasıl geri alabiliriz kızlar?''

birde şu var,konu sahibi kocasından ya da k.validesinden dertli diyelim ki

-ay benim kociş bunu hiç yapmaz,ev erkeğidir o.dizimin dibinden ayrılmaz,otur dersem oturur kalk dersem kalkar :))

-benim kaynanam melek ya,iyi ki seninki gibi bi kaynanam yok bana şunu aldı,el üstünde tutar vb...

gıcık mısın,zaten konu saihbi dertli nispet yapar gibi...

''Kocamın öfke kontrol sorunu var,ama onun dışında çok iyiyiz.2 kere tokat attı ama özür diledi sonra beni çok sever.'''

Evet evet çok var onlardan,tamam doğru olanı anlatmak isteyebilirsin ama bu tarz bi üslupla canını acıtırsın kadının.
Konu sahibinin duymak isteyeceği en son şeyleri anlatırlar bayıla bayıla.(replik değildir)

Kayınvalidem evden çıkarken ondan izin almamı istiyor,beni aileme göndermiyor.

Kızlar bu saç rengini nasıl elde ederim?

Dışardan güzel ve zayıf olduğumu söylerler ama sevgilim beni beğenmiyooo şişkosun diyooo

alt komşumuzun gözü kocamda.
üst komşumuzun gözü kocamda.
benim kocam saftır biraz.
çevrede gıptayla bakılan bir çiftiz.
3 ay öncesine kadar böyle değildi.
artık yüzüme bile bakmıyor.

Bunların olduğu konularda

Kadın hisseder
O kadının niyeti belli
Kocama dokundu, elini sıktı, baktı vs.
E ne yapsın kız bişey yapmasın da kocasını o kadına mı kaptırsın
Canım sen biran önce tedbirini al(tedbir alıp da ne yapacaksa adamın yularını falan mı bağlayacak nedir)

En çok güldüklerimden biride'''Pınar altuğ un kuaförünü buldum kızlar'''

Birde '''Çağla Şıkel in saç rengi karamelmiş,şimdi hangi numarayı alıcaz.''

Bunu da deneyelim bari zaten deney tahtasına döndük neyi neremize sürceğimizi şaşırdıkk

Benim sevgilim sizin asla hayal edemiyeceğiniz biri.Benim çalışmamı istemiyo,evlenince yanlız benimle ilgilen diyo.

Bende mankenim zaten

Son düzenleme:
msg tekrarı olmuş..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…