En popüler kk replikleri :)

+1 beğendiği yoruma ekleme yapma şeysi galiba

-Olgun ablalar toplanır ve nakarat olarak ; " kuzum yaşlar kaç ? " repligiyle doldurur sayfayı .

-- Sal ipini gitsin .

-- ( Ben bosanamiyorum bari sen ) Boşan

-- Ergen hareketler bunlar ( Sitede bir ergen olsan ciddi ergenlik gereği küserdim. :)

-- Kuzum, canım, tatlım

-- Sitede uzun zamandır hayalettim, vücut bulup üye olmaya karar verdim. Evet evet o alttaki ziyaretçi bendim.

-- Sen eski konunda böyle böyle yapmıştın, şimdi gelmişsin buraya , şunu şunu yazıyorsun. Oysa önce günah çıkarma kosemize ugraman lazım.

- Aman bu da dert mi ? Hayat çok güzel, kuşlar ,böcekler , sapıklar , katiller..

- Bla bla bla ... ( Bunu da yazmayan kalmadı , bende yazayım )

replik değilde bir KK hayal kırıklığı: uzun uzun yazmışken yorumun gitmemesi, ulan noluyor kopyalayımda yazdıklarım kaybolmasın derken, konuya kilit vurulmuş olduğunu görmek
Kopyalamadim hic.telefondan baktigim icin hep. Geri tusuna bastimmi yazi geliyor. Hatta. Yorumu yazip sonra gondermekten vazgecsem dahi yorumu silmedigim surece o konuya her girisimde yazdigim o yorum o hizli cevap butonun orada gorunuyor. :) Ama yorum yazarken konunun kilitlendigine cok denk geldim.

Simdi cok bilmis muhafazakarlar basar konuyu...

(Nefret ettigim kk repligi bu arada) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…