- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
X=kocam çok efendidir şöyle iyidir böyle melektir lakin bana ilişki sırasında
- Aşkım sen çok güzel bir o.......sun.
- Seni satıcam, senden para kazancam, pazarlıyım seni, kendini şey yaptırmak (burayı direk açık açık söylüyo) istediğin biri var mı varsa söyle.
- Sende bana kız getir ben de onu yapiyim.
diyor ne yapmalıyım kızlar
Biz=adamın içerisinde sapık yatıyormuş bu adam normal olamaz
X=Dünyaya tekrar gelsem yine onunla evlenmek isterdim, yanında cok mutluyum iyki onla evlenmişim diyorum. hani insanın evlenmeden önce kriterleri olur ya işte o tüm kriterlerimi karşılayan yegane insan
Biz=iyi o zaman size mutluluklar, hayatta başarılar o vakit![]()
çirkin olacak bir durum yok hanımefendi aramızda geçen diyaloglarayy hanfendiciim cok iyisiniz cok komiksiniz de yani koca konudan böle cımbızla lafları alıp buraya koymanız cok iğreti durmuş.
yaptığın çok çirkin. benim eşim benim sadece kocam değil aynı zamanda benim arkadaşım eşim dostum ailem dünyam.
keşke diğer yazdıklarımı da alıntılasaydın.
ben kocacı değilim, bana yaptığı bi yamukta bırakır giderim, yanımda can verse bırak gebersin deyip bi tekme de ben atarım.
ben adam gibi buraya sorunumu sıkıntımı yazdım bi çözümü var mıdır diye soruyorum. eşimin sadece bi sorunu bi olumsuzluğu var o da niye böyle acaba diye yazıyorum. tekrar yazıyorum anlamanız icin, eşim günlük hayatta gayet iyi anlayışlı sadece benim gözümden değil iş arkadaş aile cevresinden de gayet ılımlı bi Adam olarak gözükür. ama şöle de bi sorunumuz var acaba niye diye belirttim. gidin kendinize başka uğraşcak şey bulun, hayatı ve kocası 4 - 4 lük olan bayan
çirkin olacak bir durum yok hanımefendi aramızda geçen diyaloglar
yeni olmanıza karşın maşallah buradan da haberiniz var![]()
belli zaten yönetimden 2.üyelikle izin alıp açtın herhaldeişte keşke konumu tam okuyaydın sevgili teemis. profilim yeni ama ben yeni değilim![]()
belli zaten yönetimden 2.üyelikle izin alıp açtın herhalde
orayı atlamışım
profiline bakarak yeni olduğunu düşündüm
themis senin konundamı alıntı yapmış bilmiyorumda, konunun adı en populer kk replikleri olduğuna göre belli bi kısmı buraya yazması çok normalayy hanfendiciim cok iyisiniz cok komiksiniz de yani koca konudan böle cımbızla lafları alıp buraya koymanız cok iğreti durmuş.
yaptığın çok çirkin. benim eşim benim sadece kocam değil aynı zamanda benim arkadaşım eşim dostum ailem dünyam.
keşke diğer yazdıklarımı da alıntılasaydın.
ben kocacı değilim, bana yaptığı bi yamukta bırakır giderim, yanımda can verse bırak gebersin deyip bi tekme de ben atarım.
ben adam gibi buraya sorunumu sıkıntımı yazdım bi çözümü var mıdır diye soruyorum. eşimin sadece bi sorunu bi olumsuzluğu var o da niye böyle acaba diye yazıyorum. tekrar yazıyorum anlamanız icin, eşim günlük hayatta gayet iyi anlayışlı sadece benim gözümden değil iş arkadaş aile cevresinden de gayet ılımlı bi Adam olarak gözükür. ama şöle de bi sorunumuz var acaba niye diye belirttim. gidin kendinize başka uğraşcak şey bulun, hayatı ve kocası 4 - 4 lük olan bayan
bunlar aramızda geçen diyaloglarthemis senin konundamı alıntı yapmış bilmiyorumda, konunun adı en populer kk replikleri olduğuna göre belli bi kısmı buraya yazması çok normal
tamam, SİZ nasılsınız asmu :)bana sen diyemezsin. siz diyeceksin !
biz iyiz maşallah. SİZde iyisin İnşallahtamam, SİZ nasılsınız asmu :)