Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl birini istersin ona göre bulalım![]()
''slm kızlar,kocamdan bir süredir şüpheleniyordum,en sonunda feysbuktan! beni aldattığını gördüm,
yüzüne vurunca ayıbını bana tokat attı,hakaretler yağdırdı ''kapı orada şimdi babanın evine gönderirim seni,sus edebinle otur''dedi,
zaten her gün üç posta hakaret eder,aşağılar beni.kaynanam da dövmüştü zamanında.kaynımın da iki tokat atmışlığı var,
kocam ''eti sesnin kemiği benim abi,ellerin dert görmesin''dedi.Eve para da vermiyor kumar oynuyor,yemeği beğenmeyince masayı deviriyor,ne yapmalıyım?boşanmak istiyorum,acil yardım?(gördüğünüz gibi koca namzetinde tüm kötü özellikler mevcut)
(aklı başında,mantıklı üye);''canım derhal boşan,bu evlilik değil,daha iyi bir hayatı hakediyorsun. o ortamda çocuk yetişmez''
(polyanna üye);nasıl boşan diyorsunuz ya,bir yuvayı nasıl yıkmaya çalışıyorsunuz,Sen kesin bekarsın da karı boşamak kolay tabi bekara.
Ayrılma kız kocandır,erindir,erkeğindir.Kolay mı baba evine dönmek.Hem hangimizin kocası mükemmel.Allahım ya sinir oluyorum bu ayrıl diyen üyelere,kızcağız yardım istemiş,yapıcı olun accık''
.........yorumsuz......
Bir de bi soru sorarsın, öncesinde muhabbetinde yoktur cevap verir genellikle başına "canımlar, tatlımlar, bi tanemler" falan koyarlar. Aranızda yapan varsa bakın onun da yapmayın...Valla çok yapmacık geliyor. :))
ben canım diyerek başlıyorum valla
sayın üye,
hanımefendi,
bayan falan demeyi de düşündüm ama aşırı ciddi olur gb geldi :26:
bide konuya cevap veren üyelerin
" arkadasim bence ...." arkadasim diye baslamasina gicik oluyorum,
sanki tehdit eder gibi bir hitap sekli bana göre, " dedigimde hakliyim, yapmazsan döverim" der gibi