• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Muhalefet KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
:KK23:Teşekkürler . Daha her yere vakıf olacak kadar kalamadım sitede , 1,5 yıldır yoktum yeni döndüm .

Gencim yahu ( 37:KK51:) öyle listelerle uğraşmamak için yaşı bahane ediyorum arada iyi oluyor :KK48:
gençmişsin canım sende:) siz filan dedim bende:-) topu topu kocaman 10 yaş var aramızda :p en vakıflık zaten ironik oluyor ama güzel bilgi destekli yazanlar yok o listede mesela mervecik01 mervecik01 de olmalıydı.
tabi ben siyasete bakarak konuşuyorum diğer tıpiklerde kim ne bilgisi döktürüyor haberim yök:KK69:

gençmişsin canım sende:) siz filan dedim bende:-) topu topu kocaman 10 yaş var aramızda :p en vakıflık zaten ironik oluyor ama güzel bilgi destekli yazanlar yok o listede mesela mervecik01 mervecik01 de olmalıydı.
tabi ben siyasete bakarak konuşuyorum diğer tıpiklerde kim ne bilgisi döktürüyor haberim yök:KK69:

Aaaa sen beni asıl bdv de gör :rolleyes::rolleyes:

Tüm yaşanmışlıklarımı aktarıyorum gençlere:-):-)

İnsanların muhalefet etmek, övünmek, vakıf olmaktan ne anladıklarına da bağlı, mesela kimi vakıf olmayı her topikten haberdar olmaya yoruyor, kimi de bilgi birikimi, kültür, eğitime göre değerlendiriyor, muhalefet denince siyasi algılanmış mesela.
Oysa atıyorum, estetik bölümünde burun estetiğiyle ilgili ameliyat yöntemleriyle ilgili muhalefet yapanda oluyor, gebelik bölümünde hamilelikte hangi testlerin yapılacağına dair muhalefette yapılıyor.

Mesela siyasette hiç yazmayan bir elmayra'mız vardır bizim, şimdilerde üyelik iptali yaptı ama 1 ay bile olmadı iptal ettireli, o gayette muhalefet yapan biridir.
Mesela asude_bahar'da bdvde ismi çok ön plana çıkan biridir.
Yani çokta uzatıp sıkmayayım sizleri, üyeler kategori ismine baktığında o an ne anlamışsa ona göre de liste yapmış.

ne denir muhalefetin olmadığı bir demokrasi olmaz.
muhalefet her zaman olmalı
eferim bana. oyları artırın. muhalefetliğime devam etmem için beni tepede tutun dostlarım:)

Bir siyaset bilimci olarak bu mesajına ve çağrına tepkisiz kalamadım oky.

Bir oy bir oydur . Her şey demokrasi için :rolleyes:

İnsanların muhalefet etmek, övünmek, vakıf olmaktan ne anladıklarına da bağlı, mesela kimi vakıf olmayı her topikten haberdar olmaya yoruyor, kimi de bilgi birikimi, kültür, eğitime göre değerlendiriyor, muhalefet denince siyasi algılanmış mesela.
Oysa atıyorum, estetik bölümünde burun estetiğiyle ilgili ameliyat yöntemleriyle ilgili muhalefet yapanda oluyor, gebelik bölümünde hamilelikte hangi testlerin yapılacağına dair muhalefette yapılıyor.

Mesela siyasette hiç yazmayan bir elmayra'mız vardır bizim, şimdilerde üyelik iptali yaptı ama 1 ay bile olmadı iptal ettireli, o gayette muhalefet yapan biridir.
Mesela asude_bahar'da bdvde ismi çok ön plana çıkan biridir.
Yani çokta uzatıp sıkmayayım sizleri, üyeler kategori ismine baktığında o an ne anlamışsa ona göre de liste yapmış.
evt çok takılmamak lazım tam adil olması için listeyi verenlerin tüm siteye vakıf olması gerek :) bende aklıma gelen üyeleri söylemek istedim. vakıflık zaten geniş alanı olan bir kelime burdan eğlence amaçlı olduğı zaten belli bu yarışmanın.
yani benim vakıf olduklarıma hiç aşina olmayanlar var ne yapacaz onu :D

Back