• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Muhalefet KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Ya şimdi L lamelifAmine ye nispet gibi olmasın ben de 4 kategoride adayım :KK70: Sen övüngeçmiymişsin?
Ben sevdim yarısmayı ve böyle mühim bir sey değil deyip aday yollamayanlara da sinirim geliyor. :KK70: Zorla yollatcam herkese.
vurun amineye gibi oldu çok üstüne gittik yazık ya :)
benim haberim olaydı bi kaçına bazı kişileri yazardım sanırım hemde adil olmaya çalışarak kendimce.
listelerde hep aynı bazılarındada anlamsız isimler çok neyse çok mühim değil di :)

ben mesela daldım ne oluyor diye sonra çözünce o kadar da mühim bişey oLmadığını anladım çünki siyasetten başka pek bir topiğe girmiyorum.
hatta bir ende adayım en kendini beğenmiş övüngeçte ne kaa doğru tesbit deyip eğlenmeye karar verdim.tek siyasete yazıp çıkan biri olarak bir başlığa aday olmak bilene şeref :KK14: zira L lamelifAmine bi tane bileye aday olamamış benim gibi övünmek gibi olmasın asla :KK70:

Ya şimdi L lamelifAmine ye nispet gibi olmasın ben de 4 kategoride adayım :KK70: Sen övüngeçmiymişsin?
Ben sevdim yarısmayı ve böyle mühim bir sey değil deyip aday yollamayanlara da sinirim geliyor. :KK70: Zorla yollatcam herkese.

halk aday yapmadıktan sonra istersen premses kral ol :KK70: hıhh :63: :KK70:

Mune Mune abla bu övüngeçleri halka açık kibliyorum:KK53::KK53::KK53:

benle dalga geçiyolar ezikliyolar beni:KK42::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK4::KK4::KK4::KK4::cry::cry:

bunları cımbızla sonra birde limon sür bidaha çıkamasınlar:-):-):-):-)

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ya arkadaş nasıl oy kullanacağız bu kategoride burada yazan isimlerin hiçbiri muhalefet değil ki :D
yani ya da şöyle diyelim:
apranxx
beyaz gri
Kakao ve Ben
Kontes
Bir grupta (üyelerin her biri kendine has, siyasi görüş olarak diyorum)
m. monroe
Med
Duka
Saraylım
oky
Bir diğer grupta
Bir de Bilgece var.
Bilgeceyi ayrı alalım.
Yukarıdaki iki grup da birbirine muhalif ama kendi içlerinde muhalefet değil.
Muhalefet edip kendime mi oy versem acaba :KK53:
Ayrıca kim yazdı oğlum beni bu klasmana :D

Buraya aday gösterseydim Sibelimi yazardım:KK53: burdakilerin hiçbiri muhalefet değil ki, siyaset açısından mi yazildi acaba:110:

Ya arkadaş nasıl oy kullanacağız bu kategoride burada yazan isimlerin hiçbiri muhalefet değil ki :KK70:
apranxx
beyaz gri
Kakao ve Ben
Kontes
m. monroe
Med
Duka
Saraylım
oky
Bir diğer grupta
Bir de Bilgece var.
Bilgeceyi ayrı alalım.
Ayrıca kim yazdı oğlum beni bu klasmana :KK70:
Bu bölümde oy bile kullanamadım ben..adayları şöyle bi düşündüm de hakkaten muhalif göremedim...kendimden şüphe edip sözlüğe baktım :D
Bari doğru düzgün bi şeye aday gösterilseydim yaaa...bide öndeyim iyi mi :KK45:

Yarışma yeniden yapılacaksa tüm üyelere özel mesaj atılsın aday gösterin diye. Sonra her gelen neye gore bu kişiler seçilmiş, bu listeyi kim belirlemiş benim haberim yok diye dalıyor. Nevresteye süreyi niye bu kadar uzun tutuyorsun dediğimde görmeyenler oluyor demişti. Bu kadar sürede de gene mi görmediniz beee diye yakasına yapışacağım bazılarının.
Bu biraz zor, çünkü Zaman yok, ayın 30-31'ine kadar yarışmanın bitmiş olması gerekiyor.
Ki aslında özellerden, profillerden hatta bazı topiklerden de yazıldı yarışma.
Özellikle yarışma topiğinde de yazdık ara ara ki bizi takip edenler yorumlarımızdan yakalasın yarışma olacağını diye.

Ya arkadaş nasıl oy kullanacağız bu kategoride burada yazan isimlerin hiçbiri muhalefet değil ki :KK70:
apranxx
beyaz gri
Kakao ve Ben
Kontes
m. monroe
Med
Duka
Saraylım
oky
Bir diğer grupta
Bir de Bilgece var.
Bilgeceyi ayrı alalım.
Ayrıca kim yazdı oğlum beni bu klasmana :KK70:

Sen şimdi böyle detaylı durum analizi yapınca @Bilgece ye veresim geldi :rolleyes:, sonuçta o iki gruba da muhalefet o zaman o_O

(yabancısıyım buraların azıcık daha tüyo ver , sana mı versem oy acaba , sen de hep uzun uzun yazıyorsun , kesin arada muhalefet yapıyorsundur :-))

Bu bölümde oy bile kullanamadım ben..adayları şöyle bi düşündüm de hakkaten muhalif göremedim...kendimden şüphe edip sözlüğe baktım :KK70:
Bari doğru düzgün bi şeye aday gösterilseydim yaaa...bide öndeyim iyi mi :KK45:

Kendime aday arıyorum apranxx apranxx , muhalifliği sevdiysen sana vereyim oy :confused:

Bu biraz zor, çünkü Zaman yok, ayın 30-31'ine kadar yarışmanın bitmiş olması gerekiyor.
Ki aslında özellerden, profillerden hatta bazı topiklerden de yazıldı yarışma.
Özellikle yarışma topiğinde de yazdık ara ara ki bizi takip edenler yorumlarımızdan yakalasın yarışma olacağını diye.

Üyeler konuyu görseler de dürtmeden ciddiye almıyorlar ya. Mesela yemek yarısması topiğinde de öyle oldu, konulara mesaj bırakılıyor imzalara ekleniyor ama özel mesaj atmadan önce max 50 kişi oy kullanıyordu şimdi 500 falan oldu. Niye böyleyiz bilmiyorum illa özel olarak söylenecek. Tuh ya zaman kalmadı gercekten de. Adaylar gönderilecekteeee, en cok oy alanlar belirlenip oylama acılacaktaaa oylanacaktaaa. 1 aydan az zaman kalmış yetişmez haklısın. Böyle kalsın abla bosverin ya.

Sen şimdi böyle detaylı durum analizi yapınca @Bilgece ye veresim geldi :rolleyes:, sonuçta o iki gruba da muhalefet o zaman o_O

(yabancısıyım buraların azıcık daha tüyo ver , sana mı versem oy acaba , sen de hep uzun uzun yazıyorsun , kesin arada muhalefet yapıyorsundur :-))
Benim kimseyle isim yok ondan saymamistir :-)

Back