• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Muhalefet KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Meydan okuyorum diyorsun, kimlere bu meydan okumaaaa, biri bennnn başkaaa :KK70:
En pembesinden spor ayakkabılarımı giyer seni 100 metre engelli de koştururum:KK70:

Mune bu gençler yaşlı listesini sıralıyor ama bizim zamanın voltranını bilmiyorlar herhalde :KK70: Güçlerimizi birleştirip hanım ve keleşini de sağ kola monte ettik miydi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evt çok takılmamak lazım tam adil olması için listeyi verenlerin tüm siteye vakıf olması gerek :) bende aklıma gelen üyeleri söylemek istedim. vakıflık zaten geniş alanı olan bir kelime burdan eğlence amaçlı olduğı zaten belli bu yarışmanın.
yani benim vakıf olduklarıma hiç aşina olmayanlar var ne yapacaz onu :KK70:
İşte tüm siteyi tanıyan üye azdır, estetik bölümündeki kaç üye tanınıyor? Ya da gebelik, tüp bebek bölümünde yazanlardan kaçı biliniyor?
Üye profillerinin geneline bakıldığında, çoğu ilgi alanına göre bir bölüm seçip orda Zaman geçiriyor, başka bölümleri ve üyeleri tanımıyor bile, misal anneler topikleri var, diyet topikleri var, orda yazanlar burada adaylar çıkartsalar hiçbiriniz onları tanımazsınız, bu kişiler neye göre aday gösterilmiş dersiniz.

Editörlerden bile en çok adına denk geldiklerinizi tanırsınız, mesela bizim seaBahAR diye bir editörümüz var tanıyor musunuz? nilim var.

Editörlerin kendi aralarında oylandığı kategori olsa en çok bildiklerinize oy verirsiniz çünkü bazılarını tanımıyorsunuz.

Meydan okuyorum diyorsun, kimlere bu meydan okumaaaa, biri bennnn başkaaa :KK70:
En pembesinden spor ayakkabılarımı giyer seni 100 metre engelli de koştururum:KK70:

hanım teyze ama o gerçekleerden kaçıyo:-):-)

tamam hodri meydan :KK55::cool::cool::cool:

demokrasi için bir oy bir oydur. iyiki verdin :)

başa çıkamadığım muhalefetsin napayım:KK53::KK53::KK53::-):-):-)
Mune bu gençler yaşlı listesini sıralıyor ama bizim zamanın voltranını bilmiyorlar herhalde :KK70: Güçlerimizi birleştirip hanım ve keleşini de sağ kola monte ettik miydi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aneemmm ben seni genç sanıyodummm:-)

sendemi yaşlıydıııııııııııııııınnn

vayyyyy 3 ledik deyzeleri:-):-):-):-)

İşte tüm siteyi tanıyan üye azdır, estetik bölümündeki kaç üye tanınıyor? Ya da gebelik, tüp bebek bölümünde yazanlardan kaçı biliniyor?
Üye profillerinin geneline bakıldığında, çoğu ilgi alanına göre bir bölüm seçip orda Zaman geçiriyor, başka bölümleri ve üyeleri tanımıyor bile, misal anneler topikleri var, diyet topikleri var, orda yazanlar burada adaylar çıkartsalar hiçbiriniz onları tanımazsınız, bu kişiler neye göre aday gösterilmiş dersiniz.

Editörlerden bile en çok adına denk geldiklerinizi tanırsınız, mesela bizim seaBahAR diye bir editörümüz var tanıyor musunuz? nilim var.

Editörlerin kendi aralarında oylandığı kategori olsa en çok bildiklerinize oy verirsiniz çünkü bazılarını tanımıyorsunuz.
aynen.bu noktada adalet kavramı anlamını kaybedince sağlanamayacak yani, eğlence diye bakıp birbirine girmemeli kimse.yada küçümsememeli.

aynen.bu noktada adalet kavramı anlamını kaybedince sağlanamayacak yani, eğlence diye bakıp birbirine girmemeli kimse.yada küçümsememeli.
Bende onu diyorum ama işte.
Ki bu enler senelerdir yapılır, mazisi çok eski, bu sene popüler görülüp aday gösterilenler, bir sonraki enlerde olmayabiliyor, bu bir döngü, bu sene favori olanlar belki seneye olmayacaklar, bilemeyiz ki.
Şöyle geçmiş tarihli enler yarışmalarına göz atsanız görürsünüz zaten, sürekli bir değişim yaşanmış.

Hey girdi günler heyyy deyip size eny, aşkperisi, sonyaprak, 1Kumtanesi, AYN, Kakule, halley, canavar, Zepp, Che, mimi45 desem kim bunlar dersiniz, sitede çok eskiden yazdıklarıyla kendilerini okutan üyelerdi ama şimdi yoklar.

Bu sebeple böyle şeylere takılmamak ve dediğin gibi küçümsememek lazım, eğlenmeye bakacaksın.
He patron dese ki 1. olana sitenin anahtarını vereceğim, sonuna kadar hırs yap:KK70:

Yeni nesil Voltranı bilmez, He-Man'i bilmez sonra herşeye vakıfız derler, ben He-Man'le Voltran'ı, Uçan Kaz'ı bilmeyene herseye vakıf demem:KK70::KK70:

hanım teyze ama o gerçekleerden kaçıyo:-):-)

tamam hodri meydan :KK55::cool::cool::cool:

başa çıkamadığım muhalefetsin napayım:KK53::KK53::KK53::-):-):-)

aneemmm ben seni genç sanıyodummm:-)

sendemi yaşlıydıııııııııııııııınnn

vayyyyy 3 ledik deyzeleri:-):-):-):-)

Dante gibi ortasındayız ömrün den halliceyim , artık sen teyze mi dersin , abla mı , şişşt hop aus mu :rolleyes:

evt çok takılmamak lazım tam adil olması için listeyi verenlerin tüm siteye vakıf olması gerek :) bende aklıma gelen üyeleri söylemek istedim. vakıflık zaten geniş alanı olan bir kelime burdan eğlence amaçlı olduğı zaten belli bu yarışmanın.
yani benim vakıf olduklarıma hiç aşina olmayanlar var ne yapacaz onu :KK70:
Bana verebilirsin efide :D
İnan gebelik hakkında da süs püs konusunda da çok şey bilirim,2 yıldır manikür yaptırmak için para vermedim :D İİBF mezunuyum zaten ekonomi benden sorulur, dış politika desen zehir gibi.
Fizik ve Kimyadan pek anlamam ama istersen oylama bitene kadar öğrenirim
:D

Yeni nesil Voltranı bilmez, He-Man'i bilmez sonra herşeye vakıfız derler, ben He-Man'le Voltran'ı, Uçan Kaz'ı bilmeyene herseye vakıf demem:KK70::KK70:

Maymotu da bilecekler mune , onun rüyalarına girip yorganı üstlerine çektikleri korku dolu gecelerde uyanıp okudukları küçük prenslerle hayata daha da vakıf olacaklar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

biliyormusunuz,seneler önce belki 2009 du tam hatırlamıyorum. o zamanda en muhalefet üyeye seçilmiştim.. bakalım bunda sonuç ne olacak.

Bana verebilirsin efide :KK70:
İnan gebelik hakkında da süs püs konusunda da çok şey bilirim,2 yıldır manikür yaptırmak için para vermedim :KK70: İİBF mezunuyum zaten ekonomi benden sorulur, dış politika desen zehir gibi.
Fizik ve Kimyadan pek anlamam ama istersen oylama bitene kadar öğrenirim
:KK70:
sana vermiştim zaten bi yalnışlık olmadıysa gönlümde munede vardı ama sen ağır bastın çünki bilgi sahibi olmak konusunda geniş bir konu başlığın olduğuna inanıyorum yani öyle gözlemledim ama birşey varki hani özelde konuştuğumuz oda olursa tadından yenmessin kızım :D

sana vermiştim zaten bi yalnışlık olmadıysa gönlümde munede vardı ama sen ağır bastın çünki bilgi sahibi olmak konusunda geniş bir konu başlığın olduğuna inanıyorum yani öyle gözlemledim ama birşey varki hani özelde konuştuğumuz oda olursa tadından yenmessin kızım :KK70:
:KK70:
Bana vermişsin :KK49::KK53: seni yeneceğim Ausencia Ausencia :KK76::KK76:ha bakalım siz böyle böyle yapacaksınız o dediğin işi :KK14:

diyene bakkk:-):-):-):-):-)

beni ezikliyosun ama günlerdir :-)
Bende onu diyorum ama işte.
Ki bu enler senelerdir yapılır, mazisi çok eski, bu sene popüler görülüp aday gösterilenler, bir sonraki enlerde olmayabiliyor, bu bir döngü, bu sene favori olanlar belki seneye olmayacaklar, bilemeyiz ki.
Şöyle geçmiş tarihli enler yarışmalarına göz atsanız görürsünüz zaten, sürekli bir değişim yaşanmış.

Hey girdi günler heyyy deyip size eny, aşkperisi, sonyaprak, 1Kumtanesi, AYN, Kakule, halley, canavar, Zepp, Che, mimi45 desem kim bunlar dersiniz, sitede çok eskiden yazdıklarıyla kendilerini okutan üyelerdi ama şimdi yoklar.

Bu sebeple böyle şeylere takılmamak ve dediğin gibi küçümsememek lazım, eğlenmeye bakacaksın.
He patron dese ki 1. olana sitenin anahtarını vereceğim, sonuna kadar hırs yap:KK70:

sonunda cimriliğini itiraf etti munecan:-):-):-)

ya hakkaeten arada hediye falan yollasanıza olmuyor böyle parmak yoruyoz akşama kadar ayıp yani:-)

Dante gibi ortasındayız ömrün den halliceyim , artık sen teyze mi dersin , abla mı , şişşt hop aus mu :rolleyes:

şişşt hop aus mu:cool:

duruma göre değişir :cool::-):-):-):-)

sana vermiştim zaten bi yalnışlık olmadıysa gönlümde munede vardı ama sen ağır bastın çünki bilgi sahibi olmak konusunda geniş bir konu başlığın olduğuna inanıyorum yani öyle gözlemledim ama birşey varki hani özelde konuştuğumuz oda olursa tadından yenmessin kızım :KK70:
Gördün mü sen en vakıf'ını buldun, ben iibf mezunu değilim, manikür hiç anlamam, çıt çıt keserim tırnaklarımı:KK70:fiziğim iyi şöyle bir baktım kendime yaşıma göre iyi, kimyam herkesle uyuşmayabiliyor, ben değil ama kızım süslü, o sayılır mı:KK70:

Back