• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Muhalefet KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Bu bölümde oy bile kullanamadım ben..adayları şöyle bi düşündüm de hakkaten muhalif göremedim...kendimden şüphe edip sözlüğe baktım :KK70:
Bari doğru düzgün bi şeye aday gösterilseydim yaaa...bide öndeyim iyi mi :KK45:
Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayım :D

Sen şimdi böyle detaylı durum analizi yapınca @Bilgece ye veresim geldi :rolleyes:, sonuçta o iki gruba da muhalefet o zaman o_O

(yabancısıyım buraların azıcık daha tüyo ver , sana mı versem oy acaba , sen de hep uzun uzun yazıyorsun , kesin arada muhalefet yapıyorsundur :-))
Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcaz :D

Benim kimseyle isim yok ondan saymamistir :-)
Vallaha iki gruba da koyamadım, sana mı versek oyları acaba :KK53:

Üyeler konuyu görseler de dürtmeden ciddiye almıyorlar ya. Mesela yemek yarısması topiğinde de öyle oldu, konulara mesaj bırakılıyor imzalara ekleniyor ama özel mesaj atmadan önce max 50 kişi oy kullanıyordu şimdi 500 falan oldu. Niye böyleyiz bilmiyorum illa özel olarak söylenecek. Tuh ya zaman kalmadı gercekten de. Adaylar gönderilecekteeee, en cok oy alanlar belirlenip oylama acılacaktaaa oylanacaktaaa. 1 aydan az zaman kalmış yetişmez haklısın. Böyle kalsın abla bosverin ya.
İşte aslında o yüzden Zamanında açılmıştı ama bu gece anketleri yeniden ekleyecek yönetim, zaten ben, Nevreste ve bildiğim kadarıyla Kazen kategorilerden çıkıyoruz, benle Kazen birtek eli maşalı da oluruz.
Nevreste de belki yemekle alakalı olanda.

Böylece yorgan gider kavga biter umarım :-)

Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayım :KK70:

Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcaz :KK70:

Verin kiz ne olacak :-) ben kendime verdim :))

Ausencia Ausencia marilyn monroe marilyn monroe ikinizin rekabetini çok merak ediyorum, diyaloglarınızla iyice merak uyandırıyorsunuz bende.
Heeeee bakalım ne olacak, Ausu geçeceğim, marilyn'i geçeceğim nidaları olacak mı hahahahahahaha

dünden beri dövüyorum adaylığımla kendisini yani L lamelifAmine yi :KK70:
yaninsorun yok müdürüm :KK66:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: yapma bunu yapma kahroluyorum burda ama :KK53:

kendini-begenmis-capsi.jpeg

Ellerin dert görmesin, birde benim için patlat:KK70:

zalım mune hani benim için kategori aççcaktın duygularımla oynadın:KK42:

tolin tolin dostum artık muneye karşı yanlız değilsin seni ittifakım yapıyorum kendime

siteden tüm izlerini silelim:KK53::KK53::KK53:

demek adımı sen verdin artık arkanı kolla kızım :KK70: çok pis sıkarım övünmek gibi olmasın :KK70:

Ben liste yazıp veremeyecek kadar yaşlı bir kadınım güzel evladım :KK69: Senin mesajlarını dünden beri görüp gülüyorum o istinaden şeyettiydim :KK23:

Benim de aklımdan sen geçmediysen ne olayım :KK70:

Yani yapıyorum da ben bu muhalefet işini pek anlamadım, olayın mantığını çözemedim daha doğrusu. Muhalefet dememiz için bir iktidar olması lazım misal şimdi apranxx en muhalefet üye seçilirse biz iktidar mı olcaz :KK70:

Ya muhalefet üye var aslında forumda hem de çok , kim ne yazarsa yazsın kendi bildiğinden şaşmayan . Bdv de çok var mesela . İlla tersleyecek , azarlayacak yorumlara muhalefet olacak ... Ama listede yoklar işte .

Ausencia Ausencia marilyn monroe marilyn monroe ikinizin rekabetini çok merak ediyorum, diyaloglarınızla iyice merak uyandırıyorsunuz bende.
Heeeee bakalım ne olacak, Ausu geçeceğim, marilyn'i geçeceğim nidaları olacak mı hahahahahahaha

Benim hepi topu bir yerde adaylığım var o_O Marilyn maşallah her yerde . Benim yaşıma hürmeten çekilir o da kategoriden eminim :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: yapma bunu yapma kahroluyorum burda ama :KK53:

kendini-begenmis-capsi.jpeg

zalım mune hani benim için kategori aççcaktın duygularımla oynadın:KK42:

tolin tolin dostum artık muneye karşı yanlız değilsin seni ittifakım yapıyorum kendime

siteden tüm izlerini silelim:KK53::KK53::KK53:
Çaktırma rekabetinizi körüklüyorum:KK70:ay hemen tolin tolin 'le işbirliği, işbirlikçi seniiii:KK70:

Ya muhalefet üye var aslında forumda hem de çok , kim ne yazarsa yazsın kendi bildiğinden şaşmayan . Bdv de çok var mesela . İlla tersleyecek , azarlayacak yorumlara muhalefet olacak ... Ama listede yoklar işte .
aynen benim adayım da girmemiş ki kendisi cidden muhalefettir, listede bariz Türkiye ve Dünya Gündemi ağırlığı var.

Bizi siyaset bozdu diyorsun:KK70: amanın aslında siyaset dediğinde nedir, kanlı bıçaklı olmaya bile gerek yok, yazarsın fikrini çekilirsin, başka bir bölümde bir araya gelince Güler eğlenirsin, 3 günlük dünya:KK14:
Tam beni anlatmışsın müdürüm :27: arkadaşlarımın yarısıyla ne siyasette uyuşuyoruz nede yaşam tarzı olarak ama ben daha çok gülüpmeğlenmemize bakıyorum kimseyede kinlenmiyorum sanal ortam.
Partilerde bize madalya takıcaklar bak ne güzel bizim için kavga ediyorlar diye :KK45:

Şu an kendimi elinden elma şekeri alınmış bir çocuk kadar mutsuz hissediyorum :KK12: Bari o kategoride kalsaydın Mune
:KK59:

Benim hepi topu bir yerde adaylığım var o_O Marilyn maşallah her yerde . Benim yaşıma hürmeten çekilir o da kategoriden eminim :KK70::KK70::KK70::KK70:
:63::63::63:
Ben adil oynamam
:KK45::KK45::KK45:

Tam beni anlatmışsın müdürüm :KK53: arkadaşlarımın yarısıyla ne siyasette uyuşuyoruz nede yaşam tarzı olarak ama ben daha çok gülüpmeğlenmemize bakıyorum kimseyede kinlenmiyorum sanal ortam.
Partilerde bize madalya takıcaklar bak ne güzel bizim için kavga ediyorlar diye :KK45:
He valla, az biraz gamsız olacaksın hayatta, aaaa valla kaz ayağı oluyor herşeyi dert edince:KK70::KK70:
Hayat dediğinden keyif alacaksın ki tadı çıksın:rolleyes:

Ben liste yazıp veremeyecek kadar yaşlı bir kadınım güzel evladım :KK69: Senin mesajlarını dünden beri görüp gülüyorum o istinaden şeyettiydim :KK23:

şimdi yaşınızı merak ettim söyleyin bari o_Obende sizi severek okuyorum mantıklı yorumlarınız güzel uslubunuz hoşuma gidiyor en vakıflarda adınız geçmeliydi bence o topik çok eksik zaten neyse.

şimdi yaşınızı merak ettim söyleyin bari o_Obende sizi severek okuyorum mantıklı yorumlarınız güzel uslubunuz hoşuma gidiyor en vakıflarda adınız geçmeliydi bence o topik çok eksik zaten neyse.

:KK23:Teşekkürler . Daha her yere vakıf olacak kadar kalamadım sitede , 1,5 yıldır yoktum yeni döndüm .

Gencim yahu ( 37:KK51:) öyle listelerle uğraşmamak için yaşı bahane ediyorum arada iyi oluyor :KK48:

Back