Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızını gördüm canım neydi o öyle maşallah :) çok tatlı Allah bağışlasın .Gördün mü sen en vakıf'ını buldun, ben iibf mezunu değilim, manikür hiç anlamam, çıt çıt keserim tırnaklarımıfiziğim iyi şöyle bir baktım kendime yaşıma göre iyi, kimyam herkesle uyuşmayabiliyor, ben değil ama kızım süslü, o sayılır mı
![]()
farkındayım susdiyene bakkk
beni ezikliyosun ama günlerdir
sonunda cimriliğini itiraf etti munecan
ya hakkaeten arada hediye falan yollasanıza olmuyor böyle parmak yoruyoz akşama kadar ayıp yani
şişşt hop aus mu
duruma göre değişir![]()
evet ben aslında seni o bölümden tanıyorum siyasete girmediğim için hiç bir fikrim yok kim kimdir ama çok güzel konuların var okypete ben seni takipteyim yorumunu görmüşken yazayımmakyaj güzellik konuları makyaj malzemeleri,markaları moda gelinllik, konularındada bende iyiyimdir ayrıca. siyasete çok girdiğime bakmayın. ama o bölümlerde ilgi alanım benim:)
çok tteşekkürler. takibe devam o zaman:)evet ben aslında seni o bölümden tanıyorum siyasete girmediğim için hiç bir fikrim yok kim kimdir ama çok güzel konuların var okypete ben seni takipteyim yorumunu görmüşken yazayım![]()
Yaşlıııı kimmmmmmHanım seni lime lime keser sonra da afiyetle yer
Kaz ayaklarımı salarım üstüne![]()
Çıtır dicektim ağzımdan kaçtı![]()
kendi görmezden geliyor yaşlı mesajlarını gerçeklerden kaçıyor
hakezaMune de öyle
ya neden en yaşlı üye kategorisi yok![]()
bişey yapamazlar koşarım yetişemezler
nası olsa yaşlılar be canısı çok yormamak gerek![]()
Meydan okuyorum diyorsun, kimlere bu meydan okumaaaa, biri bennnn başkaaa
En pembesinden spor ayakkabılarımı giyer seni 100 metre engelli de koştururum![]()
Mune bu gençler yaşlı listesini sıralıyor ama bizim zamanın voltranını bilmiyorlar herhaldeGüçlerimizi birleştirip hanım ve keleşini de sağ kola monte ettik miydi
![]()
hanım teyze ama o gerçekleerden kaçıyo
tamam hodri meydan
başa çıkamadığım muhalefetsin napayım
aneemmm ben seni genç sanıyodummm
sendemi yaşlıydıııııııııııııııınnn
vayyyyy 3 ledik deyzeleri![]()
Yafrucum evladım burdan bir uçarım sana kaçacak yer bulamazsınv
Hahahahaha çok iddialı oldu,kimlen dans ediyorsun bakalımcebimden çıkarırım seni
Lamelifi tık mapusa müdürüm vur klt üstüne çıkamasın,
Daha 10 metreye varamadan isyan bayrağını çıkarır kimlerle danas ettiğini sanıyor bu çılgın
Müdürüm sana son fotomu ataryım bak bakalım biz mi yaşlıyız bu cadımı yaşlı![]()
BBEN Kİ ÇORUMUN KIZIYIM
Biraz İskilip’çe Söyleyim Size
Unutmasın Kimse Kalsın Geriye
Büyükanne Ebe , Su Kabına Helke
Evet’ede Hee Denir İsikilipte
ee tabiki 1o metrede bayrağı sallarım deyzecimm sen 5 metreye kalmadan pes diyecen ne koşayım boşa
Mune elinde hiç bi kanıt yok dostum atamazsın beni mapusa
ben atmam fotoğrafımı nasıl kıyaslıcaz![]()
nası yapcaz deyzemVayyyy açıkca rakip olacan haaa hodri meydan diyorum haydiii![]()
nası yapcaz deyzemşu an nasıl içlendim
hodri meydan![]()
tabiHahaahahha benim teeeee yaşlılık halim bu anacımmm![]()
muhalefet olmaya devam edip muhalefetin gücünü cümle aleme göstermeye söz veriyorum canım..
Ana muhalefet başkanı okyne denir muhalefetin olmadığı bir demokrasi olmaz.
muhalefet her zaman olmalı
eferim bana. oyları artırın. muhalefetliğime devam etmem için beni tepede tutun dostlarım:)