• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Muhalefet KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Gördün mü sen en vakıf'ını buldun, ben iibf mezunu değilim, manikür hiç anlamam, çıt çıt keserim tırnaklarımı:KK70:fiziğim iyi şöyle bir baktım kendime yaşıma göre iyi, kimyam herkesle uyuşmayabiliyor, ben değil ama kızım süslü, o sayılır mı:KK70:
kızını gördüm canım neydi o öyle maşallah :) çok tatlı Allah bağışlasın .

Her yıl aynı isimler en ler çok sıkıcı
az oy kullandım , körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş

makyaj güzellik konuları makyaj malzemeleri,markaları moda gelinllik, konularındada bende iyiyimdir ayrıca. siyasete çok girdiğime bakmayın. ama o bölümlerde ilgi alanım benim:)
evet ben aslında seni o bölümden tanıyorum siyasete girmediğim için hiç bir fikrim yok kim kimdir ama çok güzel konuların var okypete ben seni takipteyim yorumunu görmüşken yazayım:D

Aynen zaten yaşlıyız :KK53: boş şeyleri dert edicek zamanımız yok :KK70: yaşlımı dedimm HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir :confused:

Testerem hazır gardını al bence :rolleyes::rolleyes: kim yaşlıymış bakalım

Yaşlıııı kimmmmmm:KK57: Hanım seni lime lime keser sonra da afiyetle yer:KK70:
Kaz ayaklarımı salarım üstüne:KK70:

Duydun demi müdürüm neler dedi öyle,dilin kesecem bibinin :KK70::KK70:

:KK17::KK17::KK17::KK17:
Çıtır dicektim ağzımdan kaçtı :KK70:

Tabi tabiiiii yersen demiiii :KK11::KK11::KK70::KK70:

kendi görmezden geliyor yaşlı mesajlarını gerçeklerden kaçıyor
hakeza Mune Mune de öyle

ya neden en yaşlı üye kategorisi yok:KK53::KK53:

Yafrucum evladım burdan bir uçarım sana kaçacak yer bulamazsın :KK55: v:KK11::KK70::KK70:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: bişey yapamazlar koşarım yetişemezler

nası olsa yaşlılar be canısı çok yormamak gerek:-):-):-):-)

Hahahahaha çok iddialı oldu,kimlen dans ediyorsun bakalım :KK49::KK49::KK8::KK8: cebimden çıkarırım seni :KK31::KK31:

Meydan okuyorum diyorsun, kimlere bu meydan okumaaaa, biri bennnn başkaaa :KK70:
En pembesinden spor ayakkabılarımı giyer seni 100 metre engelli de koştururum:KK70:

Lamelifi tık mapusa müdürüm vur klt üstüne çıkamasın,:KK70::KK70:
Daha 10 metreye varamadan isyan bayrağını çıkarır kimlerle danas ettiğini sanıyor bu çılgın :KK70::KK70:
Müdürüm sana son fotomu ataryım bak bakalım biz mi yaşlıyız bu cadımı yaşlı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mune bu gençler yaşlı listesini sıralıyor ama bizim zamanın voltranını bilmiyorlar herhalde :KK70: Güçlerimizi birleştirip hanım ve keleşini de sağ kola monte ettik miydi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ahhh auscum bir dillerine doladılar yaşlılar diye,bilselerki ne çıtır hatunlarız :rolleyes::rolleyes:

hanım teyze ama o gerçekleerden kaçıyo:-):-)

tamam hodri meydan :KK55::cool::cool::cool:

başa çıkamadığım muhalefetsin napayım:KK53::KK53::KK53::-):-):-)

aneemmm ben seni genç sanıyodummm:-)

sendemi yaşlıydıııııııııııııııınnn

vayyyyy 3 ledik deyzeleri:-):-):-):-)

Hayaller parisama gerçeklere çıtır şekerimmm :rolleyes::rolleyes:

Yafrucum evladım burdan bir uçarım sana kaçacak yer bulamazsın :KK55: v:KK11::KK70::KK70:

Hahahahaha çok iddialı oldu,kimlen dans ediyorsun bakalım :KK49::KK49::KK8::KK8: cebimden çıkarırım seni :KK31::KK31:
Lamelifi tık mapusa müdürüm vur klt üstüne çıkamasın,:KK70::KK70:
Daha 10 metreye varamadan isyan bayrağını çıkarır kimlerle danas ettiğini sanıyor bu çılgın :KK70::KK70:
Müdürüm sana son fotomu ataryım bak bakalım biz mi yaşlıyız bu cadımı yaşlı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:BBEN Kİ ÇORUMUN KIZIYIM

Biraz İskilip’çe Söyleyim Size
Unutmasın Kimse Kalsın Geriye:KK55::-)
Büyükanne Ebe , Su Kabına Helke
Evet’ede Hee Denir İsikilipte:KK53::KK53:

ee tabiki 1o metrede bayrağı sallarım deyzecimm sen 5 metreye kalmadan pes diyecen ne koşayım boşa:-):-):-)

Mune Mune elinde hiç bi kanıt yok dostum atamazsın beni mapusa:-):KK70::KK68:

ben atmam fotoğrafımı nasıl kıyaslıcaz :rolleyes::KK71:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:BBEN Kİ ÇORUMUN KIZIYIM

Biraz İskilip’çe Söyleyim Size
Unutmasın Kimse Kalsın Geriye:KK55::-)
Büyükanne Ebe , Su Kabına Helke
Evet’ede Hee Denir İsikilipte:KK53::KK53:

ee tabiki 1o metrede bayrağı sallarım deyzecimm sen 5 metreye kalmadan pes diyecen ne koşayım boşa:-):-):-)

Mune Mune elinde hiç bi kanıt yok dostum atamazsın beni mapusa:-):KK70::KK68:

ben atmam fotoğrafımı nasıl kıyaslıcaz :rolleyes::KK71:

Vayyyy açıkca rakip olacan haaa hodri meydan diyorum haydiii :KK53::KK53::KK53::KK53::KK75::KK75:

Deyzen seni bir depikler görürsün o zaman :KK70::KK70::KK70:
:-):-):-):-):-):-)

228822.jpg

Back