yahu doğruları söylemek ne zaman muhalefet oldu neyse en azından bir ''en'' de de olsa varım
beni muhalefet seçen tek üye pufpuf olmuş ,vardır bir hayır
aslında kastettiğim, her konuya yazan (özellikle bir derdim var) anlamındaydı..
ama adaylık için seni "en güzel ev dekorasyonuna" önerdim ordada adaysın ve orda favorimsin
aslında kastettiğim, her konuya yazan (özellikle bir derdim var) anlamındaydı..
ama adaylık için seni "en güzel ev dekorasyonuna" önerdim ordada adaysın ve orda favorimsin
güzel tespit ,hobileriniz ,bir derdim var' a yazmak
muhalefet olma sebeplerim var ama bi sor ; o kadar eften püften konular açılıyor ki ,gelde yorum yapma ,gelde muhalefet olma ,insanı mecbur bırakıyorlar ama
ev dekorasyonu kısmında gördüm bana oy vermişsin benim favorim amedia ,bayılıyorum o hatuna da evinede snmsrkn da en iyi çıkış yapan ev sahibi oldu aslında ama öyle bi kategori yok ,olaydı oyum onayadı ..
Burada en cok oyu Weiss ve Elmayra almis. Genellikle Weiss'in actigi ve guzel guzel dusuncelerini paylastigi konularda aykiri ses kendim oldugum icin benim tarafimdan Weiss'e muhalefet yakistirmasi yapmak ters olur. Bu yuzden onu eledim. Ama Elmayra'nin bir cok konuda, hele bazen konu sahibini kizdirmaya varan muhalif yorumlarinla karsilastigim icin oyum Elmayra'ya.
Burada en cok oyu Weiss ve Elmayra almis. Genellikle Weiss'in actigi ve guzel guzel dusuncelerini paylastigi konularda aykiri ses kendim oldugum icin benim tarafimdan Weiss'e muhalefet yakistirmasi yapmak ters olur. Bu yuzden onu eledim. Ama Elmayra'nin bir cok konuda, hele bazen konu sahibini kizdirmaya varan muhalif yorumlarinla karsilastigim icin oyum Elmayra'ya.