En Muhalefet KK Üyesi

En Muhalefet KK Üyesi

• Ankete Katılan
    107
  • Anket Kapalı .
weiss yürümüş gitmiş,elmoda peşinde :)

KUP partisini kuracagim, Kilicdaroglu nun yerine anamuhalefet olacagim, balkonlardan önce serinleten sonra soguk havada icilen tarhana corbasi gibi isitan hava etkisi yapacagim diyorum, daha ne vaad edeyim:)))))

Türkiye ye güclü muhalefet lazim oda ancak KUP partisi ve benimle olur ahahahahhahah

#Diren muhalefet

yürü be weis kim tutar seni

Siyasi görüşüm nötr,ama senin kup partinedir oyum

Bu kadar ciddiye alip etkilenmemek lazim bu anketleri.
Ankette adiniz var ve oylariniz da cok diye insanlar sizi hayatinizin merkezine oturtmus sanmaniz ilginc. Acaba insanlar laf olsun, eglence olsun diye oylama yapiyor olamaz mi? Her oyladigimizi sabah aksam dusumuyoruz yani.

Isinilamayan uyeler basliginda da boyle yorumlariniz var. O konuda ben de adayim. :) Ben de oyumu verdim, bana da oy veren var, ama kimse umrumda degil, ben de kimsenin umrunda degilim, yatip kalkip birbirimizi dusunmuyoruz, en azindan ben kimseyi dusunmuyorum. Sadece merakla sonunda kac oyum olur, kim isinmis, kim isinmamis merak ediyorum. Eglenmeye calisiyorum. :)
Neticede eglencesine acilmis bu topikler. Millet birbirine isinsa nolur, isinmasa nolur, muhalefet dese nolur yani...

Burda insanlarin kendini asiri onemsemesini anlamiyorum. Gulup gecmek, merakla beklemek, takmamak varken, gidip gelip, "vay ben ne onemliymisim, devam edin" turunden laflar, yani sanali ciddiye almayin diye baskalarini ogutlerken kendinizi kandiriyorsunuz bence. Tavsiyelerinizi kendiniz de uygulamayi ihmal etmeyin.

evet amaaaaaaaaa
hepimiz sanal kurgumuyuz. insanız ayol. tamam burası dışında bir hayatımız var ama biz dışarda ne isek burda da oyuz. dışarda hangi fikirleri savunuyorsak burda da o fikirleri sahipleniyoruz. özellikle çalşıan ve sayfası sabah 8 akşam 17 arası açık olan larımız, doymayıp, çocukları yatırdıktan sonra soluğu burda alıp gözünden çapak akana kadar burda kalanlarımız var. ( o benim , o benim, o benim) bu kadar saat burdayken o kadar az etkilenmek mümkün mü? Face,twitwr müptelalıları var bizde kk müptelasıyız. demem o ki yatıp kalkıp birbirmizi düşünmesekte, bde vde yaşanmış bir olaya aklı takımayan, yatmadan sohbet ettiği arkadaşını gülümseyişle anımsamayan, dua yollamayı ihmal emtemeyn var mı aramızda?yeni üyeler , yada arada sırada bazı bölümere uğrayanlar oluyordur elbet ama enler onlara pek hitap etmiyor zaten. bana göre bi mahalle burası. komşu dedikodularınn yapıldığı. sabah kahveleirnin içildiği, arada tartışılıdğı (moderatörler bıraksa saç başa gireceğiz) dertleşildiği herkesin neyse o olduğu hatta daha fazlası olduğu bir mahalle. insanları elbette önemseyeceğiz, takdir edip değer vereceğiz. oldu saatlerce konuş bilgisayarı kapatınca hoppp unut. normal mi? önemsenmemei gereken tek şey gereksiz tartışmalar ve ön yargılar

weiss arkadaşım seni anketlerde tanıdım bence bu grupta brinci olabilirsin sende istiyosun oyum sana

bu kısım baya eğlenceli geçecek sanırım.sırf okuyup güldüğüm için oyum weiss

Kimse kimsenin umrunda değil anladık..........üşenmeden satır satır yazılar?

Weiss'le siyaset topiklerinde aynı fikirde olmasak da, taraf olmak gerekirse karşı karşıya duracak olsak da, bence burada gördüğüm en güzel sonuna kadar direten üyelerden biri.
Öyle bir karşılık veriyor ki, yaptığı benzetmeler, alaya almalar hoşuma gidiyor aslında.
İnsanı gülerek girdiğin tartışmalarla delirtebilecek rahatlıktasın
Eğer karşındaki de aynı rahatlıkta değilse, olmazsa, delirebilir sinirden.
Dediğim gibi zıt düşüncelerimiz bile olsa, tuhaf bir şekilde sempati duyuyorum sana.
Esprili-iğnemeli Muhalefetini seviyorum.

Ayrıca, bu umurunda olmama meselesi, ALLAH için gerçekten kimse , kimsenin umurunda değil de bazı insanlar kini bu kadar abarttılar zamanında ve hala da abartıyorlar Umursamadıklarından herhalde.

Son düzenleme:
Oyum eLmayRa_'ya. Yorumlarinin bircoguna katiliyorum ama muhalefet buluyorum, dogruya dogru.
Ben de biraz muhalefetim, ondan olsa gerek. :))

weiss arkadaşım seni anketlerde tanıdım bence bu grupta brinci olabilirsin sende istiyosun oyum sana

Tesekkürler

bu kısım baya eğlenceli geçecek sanırım.sırf okuyup güldüğüm için oyum weiss

Bende cok egleniyorum, hatta esimede okuyorum, dün gece hele gözümüzden yas geldi:))) Tesekkürler oy icin

Tesekkürler leonelacim.
Kup partisinde sanada görev verecegim:)) hökümeti devirecegiz hep birlikte, muhalefet demek ben demek, ben demek muhalefet demek:))

Kup'un açılımı nedir? Kafam basmadı da ?

yahu doğruları söylemek ne zaman muhalefet oldu neyse en azından bir ''en'' de de olsa varım
beni muhalefet seçen tek üye pufpuf olmuş ,vardır bir hayır

Elmayra dedim ama weiss in oyları beni şaşırttı kendisine denk gelmedim dikat etmemisim demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…