En Marifetli KK Aşçısı

En Marifetli KK Aşçısı

• Ankete Katılan
    190
  • Anket Kapalı .
Bende keşke aday olarak adrayı göstermeyi unutmasaydım , kk da yemek denilince hemen nevreste geldi aklıma :34: adra da burada olsaydı , muhabbeti , samimiyeti , esprileri ile ısıtıverseydi ortamı :16:

Neyse , nevreste seni aday gösterip oy verdiğim için pişman değilim ha aman yanlış anlama :38:

Canım bunlar ne kadar güzel sözler.Çok mutlu oldum aday olamasam da.:17:Çok teşekkür ederim.:38:

Canım Adra,Gazel ve seni bu listede görmek isterdim:31:Güzel bir çekişme olurdu:16:

Canım sana da çok teşekkür ederim.:16:Kısmet seneye inşallah diyelim.:38:

Bu gece Nevreste'ye oy verme gecem :ssz:
Sağol canım:16::54:
Canım bunlar ne kadar güzel sözler.Çok mutlu oldum aday olamasam da.:17:Çok teşekkür ederim.:38:

İnşaallah canım:16:Bakalım bu yıl bize neler gösterecek:54:Umarım hep birlikte kk'nın mutfağında kalır,birlikte güzel zaman geçiririz:48:

Güzel sözleri hakkediyorsun arkadaşım :16:

oyum nevresteye :3: :21: ...yalnız bir şey paylaşmadan geçemeyeğim eskiler bilirler "libyanamız"vardı aramızda ve bu oylamada olmasını
çookk isterdim:31:belki bi gün gene katılır :31: :16:

Tabii ki :54: nevrestem
Çok teşekkür ederim Meg'im:38:
oyum nevresteye :3: :21: ...yalnız bir şey paylaşmadan geçemeyeğim eskiler bilirler "libyanamız"vardı aramızda ve bu oylamada olmasını
çookk isterdim:31:belki bi gün gene katılır :31: :16:

Teşekkürler:16:
Kendisini tanımıyorum ama eski konularından paylaşımlarını gördüm umarım tekrar paylaşımlara başlar:16:

Back