• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Marifetli KK Aşçısı

En Marifetli KK Aşçısı

• Ankete Katılan
    103
  • Anket Kapalı .
aeben aeben çok iddialıydım ama beni geçmişsin 1 oyla :KK70:
:D:Devvveettt seni geçtim bırak bu oylamada geçeyim :D:D

Yahu beni kim aday gösterdi ? temem madalyam var ama kk da bu yeteneğimi pek sergilemedim :-) oy alan ve bunu hak eden arkadaşların kk da yemek topikleri vs var. Yani oy almayı hak ediyorlar ;)
Bi deynepnaz deynepnaz Oylarını anlayamadım :D:D
Not : bacerikli hatun yanlış anlamadıgını biliyorum ama yinede not düşeyim :60:

Ha birde be-ni nin oylarını pek anlayamadım sanırım oda kk da epeydir yok o yüzden oy alamadı ;)

:KK70::KK70:evvveettt seni geçtim bırak bu oylamada geçeyim :KK70::KK70:

Yahu beni kim aday gösterdi ? temem madalyam var ama kk da bu yeteneğimi pek sergilemedim :-) oy alan ve bunu hak eden arkadaşların kk da yemek topikleri vs var. Yani oy almayı hak ediyorlar :KK66:
Bi deynepnaz deynepnaz Oylarını anlayamadım :KK70::KK70:
Not : bacerikli hatun yanlış anlamadıgını biliyorum ama yinede not düşeyim :KK60:

Ha birde be-ni nin oylarını pek anlayamadım sanırım oda kk da epeydir yok o yüzden oy alamadı :KK66:
Tabii ki yanlış anlamam canım,ters anlamda demediğini biliyorum:KK19:
Laf aramızda ben de seninle aynı düşünüyorum:KK53:ama oylamada 3.sırada olmak hoşuma gitti mi?hem de çoookk:KK73:

Tanıdığım 4 isim var. Aaben, nananais, vuslat 3 puanda, deynepnaz 13 puanda. Puanlamadan bakarak oy kullanıyorum mutfaklarınızı Nevreste hariç bilmiyorum:işsiz:

Back
X