En Marifetli KK Aşçısı

En Marifetli KK Aşçısı

• Ankete Katılan
    190
  • Anket Kapalı .
Bu güzel siteye gerek Sey_ren hanım gerek Elossa hanım kazandırmış oldukları tariflerden dolayı çok teşekkür ederim :16:
Oyumu kulladım şimdiye kadar bir şey yazmak istemedim ama emeklerinizide göz ardı edemeyiz çoklu oy kullanma hakkım olsa inanın bu ekmeklere karşılık bunu yapardım çünkü hem yapmak hem çekimleri yapıp tarifleri bize sunmak bir emek ve buna sayğım sonsuz tekrar teşekkürler:16:tariflerinizin devamını diliyorum :16::56:

Teşekkürler canım,emeğe saygı duyduğun için...:16:
Bugüne kadar yaptığım sunumlarım ve yemeklerim ciddi uğraşlar sonucu ortaya çıktı çıkıyor ve burada paylaşmasamda hala devam ediyor tabiiki...Beni sevenlerinde sevmeyenlerinde bunu çok çok iyi bildiğinin kabullendiğinin farkındayım...
Bu ankette 1.olmak..sonuncu olmak kimse için önemli değil,arkadaşlarımı az çok tanıdıysam buna eminim...
Çünkü herkes kimin ne olduğunu,kimin mutfaktaki hünerlerinin hangi aşamada olduğunu çok iyi biliyor,hepimiz bunu fazlasıyla ispatladık:34:
Benim buradaki oylamaya asla ihtiyacım yok,bir oyuna başlanmış,içerisinde bulunmuşum,eğlenip geçeceğim,anket bitecek herkes işine bakacak...Herkes hür iradesiyle istediği arkadaşını dostunu tabiiki seçecek...bunuda ister ukalalık ister bencilik ister her ne ise o şekilde algılasınlar,umrum dışı çünkü:34:
Yani sonuncu dahi olsam,değiştirilemeyecek gerçekler gün gibi aşikar,hepimiz için...
Ben ve Nevreste arkadaşım dışındaki mutfak canavarı arkadaşlarımın daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
Herkese kolay gelsin diyorum,daha adil bir oylama için Hakkının hakkı Hakkı'ya:34:

Son düzenleme:
Benim için kk nın yemek konusunda bir numarası nevrestedir paylaşımları ve duruşuda böyle düşünmeme sebeptir.
Ama bu yıl için sey_ren e verdim oyumu..
Bu demek değil ki nevresteyi daha az marifetli buluyorum asla...
Kimseninde ekstra bir desteğe ihtiyacı olduğunuda düşünmüyorum...
Oylamanında gayet hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum...
Sadece yarışmada olması gereken bir çok isimin yarışmada olmaması beni şaşırttı çünkü yemek bölümünde topikleri olan arkadaşlar var onlarıda burda görmek isterdim...

Benim için kk nın yemek konusunda bir numarası nevrestedir paylaşımları ve duruşuda böyle düşünmeme sebeptir.
Sadece yarışmada olması gereken bir çok isimin yarışmada olmaması beni şaşırttı çünkü yemek bölümünde topikleri olan arkadaşlar var onlarıda burda görmek isterdim...

bende oylamanın hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum tıpkı geçen seneki gibi. nevreste sadece güzel yemek yapıp harika sunumlar yapmıyor bir o kadar da nazik,kibar,asla böbürlenmeyen mütevazi, birilerini kırmaktan korkan bir insan.oy veren herkesin
bunlara da çok dikkat ettiğini düşünüyorum.

dediğin gibi seyren de öyle sonra aus var gazel var sen varsın aklıma gelenler,hepiniz hem marifetli insanlarsınız hemde mütevazisiniz.daha ne olsun :)

Canım çok teşekkür ederim:16:

bende oylamanın hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum tıpkı geçen seneki gibi. nevreste sadece güzel yemek yapıp harika sunumlar yapmıyor bir o kadar da nazik,kibar,asla böbürlenmeyen mütevazi, birilerini kırmaktan korkan bir insan.oy veren herkesin

dediğin gibi seyren de öyle sonra aus var gazel var sen varsın aklıma gelenler,hepiniz hem marifetli insanlarsınız hemde mütevazisiniz.daha ne olsun :)

Canım çok teşekkür ederim:17::16:

Ben pek yorum yapmak istemiyorum:31::17:Oy veren herkese çok teşekkür ederim:16:

aynen katılıyorum kadesacım...
dediğim gibi hünerlerine ek olarak duruşu ve tavrı çok önemli ben o nedenle bir numara olduğunu düşünüyorum...
güzel bir yarış oluyor herkes olsaydı daha da güzel olurdu tabii:16:

Herkes herkesin düşüncesine saygı duyacak,kendi düşüncelerini diretmeyecek...!
Ki ben nasıl saygı duyuyorsam öyle...
Kendine güvenmek ne zamandan beri böbürlenmekle,kibar,nazik,mütevazi olmamakla eşdeğer?
Laf sokucam derken kullandığınız kelimeleri seçemiyorsunuz,asıl kalbi siz kırıyorsunuz farkında değilsiniz.
Sana mı söylüyoruz neden üstüne alınıyorsun demeyin sakın...
Çocuk olsa anlar...:34:

''Not:
Nevreste benimde arkadaşım,böyle kelimelerle aramızdaki iletişimi asla etkilemiyorsunuz çünkü biz aynı alanda,aynı kulvarın yolcusuyuz ve birbirimizi her zaman destekliyoruz,sizde öyle olun..
Kaş yapayım derken göz çıkarmayın...:34:''

Herkes herkesin düşüncesine saygı duyacak,kendi düşüncelerini diretmeyecek...!
Ki ben nasıl saygı duyuyorsam öyle...
Kendine güvenmek ne zamandan beri böbürlenmekle,kibar,nazik,mütevazi olmamakla eşdeğer?
Laf sokucam derken kullandığınız kelimeleri seçemiyorsunuz,asıl kalbi siz kırıyorsunuz farkında değilsiniz.
Sana mı söylüyoruz neden üstüne alınıyorsun demeyin sakın...
Çocuk olsa anlar...:34:

''Not:
Nevreste benimde arkadaşım,böyle kelimelerle aramızdaki iletişimi asla etkilemiyorsunuz çünkü biz aynı alanda,aynı kulvarın yolcusuyuz ve birbirimizi her zaman destekliyoruz,sizde öyle olun..
Kaş yapayım derken göz çıkarmayın...:34:''

evet ben sana söylüyorum elosssa ve bu sene geçen senenin tam terine nazik ve mütevazi olmadığını düşünüyorum.bu benim fikrim.geçen sene 3 dalda sana oy verdim yılın üyeside de dahil çünkü hak ediyordun ama şimdi çıkmış haktan bahsediyorsun bu birinci giden insana kim olursa olsun ne kadar ayıp birşey.kime göre neye göre hak?ayrıca nevresteye oy verenlere de haksızlık ediyorsun zan altında bırakıyorsun. kim belirliyor bunu da sürekli bunu dile getiriyorsun? kendine güvenle mütevazi olmamak arasında çok ince bir çizgi vardır bunu geçmemek önemli.

evet msjım sanaydı,arkasındayım.asla kelime oyunu yapıp yok falan demem.ben arkadaşımı savunmuyorum haksızlığa karşı çıkıyorum.

evet ben sana söylüyorum elosssa ve bu sene geçen senenin tam terine nazik ve mütevazi olmadığını düşünüyorum.bu benim fikrim.geçen sene 3 dalda sana oy verdim yılın üyeside de dahil çünkü hak ediyordun ama şimdi çıkmış haktan bahsediyorsun bu birinci giden insana kim olursa olsun ne kadar ayıp birşey.kime göre neye göre hak?ayrıca nevresteye oy verenlere de haksızlık ediyorsun zan altında bırakıyorsun. kim belirliyor bunu da sürekli bunu dile getiriyorsun? kendine güvenle mütevazi olmamak arasında çok ince bir çizgi vardır bunu geçmemek önemli.

evet msjım sanaydı,arkasındayım.asla kelime oyunu yapıp yok falan demem.ben arkadaşımı savunmuyorum haksızlığa karşı çıkıyorum.

Geçen sene ile bu seneki karakterim değişmedi Kadesa...
Geçen yılki oyların için teşekkür ettiğimi hatırlıyorum,geçen yıl.
Yazdığım heşeyi,anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.
Bunu empati gücünüzün düşüklüğü diye düşünüyorum.Biraz empati yapsanız,ne demek istediğimi altında ard niyet olmadığını anlayacaksınız.
Beni yanlış anlayan kesim nedense kabile gibi,çözemedim..
Ama inan bu benim hiç umrumda değil,çünkü ben kendimle alakalı güvenden bahsediyorum..Şuna çok güveniyorum çok inanıyorum hurraa haydi onu destekleyin diye çıkıp,kraldan çok kralcılığı oynamıyorum.
Birinci giden arkadaşım sizinde arkadaşınız olduğu için savunma psikolojisine giriyorsun,haklısın bende olsam belki aynını yapardım..
Hiç tanımadığınız bir arkadaş önde gitseydi,acaba ne kadar arkasında olurdunuz merak ediyorum?
Zaten kendinde yazmışsın,ben arkadaşımı savunuyorum diye ...ben daha bişey demiyorum...
Nevreste arkadaşıma oy verenlere neden haksızlık yapıyormuşum,neden konuyu çarpıtmaya çabalıyorsun?
Zaten ona oy verenlerden biride benim,oy verdiğim tarihe bi bak lütfen:34:

Bu konu altında yazdığım bu son mesaj,beni anlamak isteyen söylediğim lafı benim anlatmak istediğim gibi anlamak isteyen anlar...
Tüm yazdıklarımı hiçe sayıp,kendi işine gelen 2 kelimeyi temcit pilavı gibi diline dolayıp birbiriyle paslaşanda paslaşır...
Burası özgür bir platform,kimseye saygısızlık,hakaret,küfür etmediğim sürece bende düşüncelerimi yazarım,buna kimse engel olamaz!
Haa gelir yönetim uyarır derki burası yeri değil,o zaman eyvallah..!

arkadaşımı savunuyorum değil SAVUNMUYORUM yazdım.haksızlığa karşı geliyorum dedim.

evet ne dediysem hala geçerli.daha da gerçekten yazmanın anlamı yok.herkese başarılar.

hepiniz çok marifetlisiniz ama bir oy hakkımız var:34:

Bende keşke aday olarak adrayı göstermeyi unutmasaydım , kk da yemek denilince hemen nevreste geldi aklıma :34: adra da burada olsaydı , muhabbeti , samimiyeti , esprileri ile ısıtıverseydi ortamı :16:

Neyse , nevreste seni aday gösterip oy verdiğim için pişman değilim ha aman yanlış anlama :38:

Bende keşke aday olarak adrayı göstermeyi unutmasaydım , kk da yemek denilince hemen nevreste geldi aklıma :34: adra da burada olsaydı , muhabbeti , samimiyeti , esprileri ile ısıtıverseydi ortamı :16:

Neyse , nevreste seni aday gösterip oy verdiğim için pişman değilim ha aman yanlış anlama :38:

Canım Adra,Gazel ve seni bu listede görmek isterdim:31:Güzel bir çekişme olurdu:16:

Canım Adra,Gazel ve seni bu listede görmek isterdim:31:Güzel bir çekişme olurdu:16:

Gazeli bilerek saymadım , o heyecana gelemiyor , buralarda kalpten giderdi Allah muhafaza .

Tam sınav haftası , ders falan çalışamazdı valla :1:

Teşekkür ederim canım bilmukabele :16:

Nevreste yaptığı yemekler bu seneye bomba gibi düştü :34:

Back