En Marifetli KK Aşçısı

En Marifetli KK Aşçısı

• Ankete Katılan
    190
  • Anket Kapalı .
Çabaları, ayrıntıları, ilgisi ve şüphe götürmez marifetiyle oyum Nevreste'ye

Evet canım, adayım sendin

Siz mutfak bölümü hatunları hepiniz şahanesiniz...Nevonun mutfağı da feci..

Ama kimse nestle nesfite benim gibi süt dökemez İstediğiniz kadar yapın o güzel yemekleri

sağol tatlım..
benim kendime ait yemek topiğim ve hünerlerimi sergileyeceğim bir alan yok henüz o sebepten sadece 3 yemek yarışmasına katıldım ve beni bilen ordan biliyor sadece...bu yarışmada dezavantajım bu bence...yemek bölümüne ait değilim ben yani
nesfit dediğin şeyde kolay değil bi kere süt ayarı çok önemli mesela

hiç şüphesiz egunalll

sağol canım

elessoyla nevreste arasında gidip geliyorumm:26::26::26:

adaylar nasıl secılıyor kı?
benım aklımda başka bırı varda ama onu göremedim ben :26:

Oyum Nevreste'ye.

Yalnız anlamadığım bir şey var.Adını yemek bölümünde hiç görmediğim kişiler aday olmuş.Ama mesela benim gibi aktif olanlar aday olmamış.Hiç alakasız bir başlıkta adayım.Oyun bölümüyle hiç işim olmaz ama adayım.Bu bölümde aday olmalıydım bence.

Canım benim çok teşekkür ederim
Birkaç mesaj önce bunu bende yazdım senin adında burda olmalıydı

Canım benim çok teşekkür ederim
Birkaç mesaj önce bunu bende yazdım senin adında burda olmalıydı

Şimdi okudum canım teşekkür ederim.Gerçekten adını hiç görmediğim kişiler var listede.Yine arkadaş çevresi devreye girmiş galiba:)

tam lafımın ustune sen yazmışsın..
sen olsaydın ben sana oy vercektım..
yoksun dıye kimseye vermedım

Hayırlısı olsun canım seneye hep birlikte aday oluruz inşaallahBakalım 2014 bize neler getirecek

Bu sene tozunu attıralım yemek topiğinin.İnşallah 2014 iyi şeyler getirir.2013 hiç iyi şeyler getirmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…