1 ay ugramam diyor,bize kim trip atacakSohbete gelmeyecek misin
Ben sebze olsun istedim ama tavuk dedi ben napimSen katılmadın mı
Bende ona trip atarım görür1 ay ugramam diyor,bize kim trip atacak
Katılmıyor musun gerçektenBen sebze olsun istedim ama tavuk dedi ben napim
Yeni yıla ne kadar çok güzel anlamlar yüklersek bize onu vereceğine inanıyorum. Hiçbirimizi üzmesin canım dilekler müşterekYaaa yeni yıl hiç üzmesin seni herseyin tıkırında işlesinn inşallahevet ya nickimi değiştim ya bıraz tanınmak zor oluyor ama sen şıp dıye tanıdın sagol elhanım bende ıyıyım bı kısıtlamalar cok ıyı geldı evde kafamı dınlıyorım uzun suredır yapmayı dusundugum ama erteledıgım ne varsa yaptım sayılır evde
Sen trip atcak bişey aramıssın sonundads bulmussun fülüzüm hadı hayırlı olsunBen sebze olsun istedim ama tavuk dedi ben napim
Sebze sorun olurdu canım yani çok tarif çıkmazdı,çok benzer olurdu:)Ben sebze olsun istedim ama tavuk dedi ben napim
Oysaki ben ona bile hazırlanmıştımSebze sorun olurdu canım yani çok tarif çıkmazdı,çok benzer olurdu:)
Görmezden mi gelsemŞimdiden basla
Buradaki muhabbetlerden birden tavuğa karar verdim.Hem 2 yıldır yapmıyorduk.Bir sürü tarif var:)Oysaki ben ona bile hazırlanmıştım
Bence gelmezse dusunulebilirGörmezden mi gelsem
Aynen elhanımm hem zaman gecmiş oluyor hemde yapmam gereken birşey daha bitmiş oluyor tavsiye edıyorum ben verim aldımYeni yıla ne kadar çok güzel anlamlar yüklersek bize onu vereceğine inanıyorum. Hiçbirimizi üzmesin canım dilekler müşterek
Evde mutlu hissetmek kendi kendimizle olmak da güzel. Erteledigim şeyler dedin de bak bunu ben de düşüneyim harika fikir... sıkıldım demektense
Çok teşekkür ederiz aşkomGidip geleyim etiket isi bitti nasilsa
Nevocan yaaa gene 30 tarif mi olacak şimdiBuradaki muhabbetlerden birden tavuğa karar verdim.Hem 2 yıldır yapmıyorduk.Bir sürü tarif var:)
Canımın içi çok zarifsin her zamanki gibi...Ablam ben etiket yapmıyorum sanki böyle zorla davet edip ,yarışmaya çağırıyor gibi oluyorum.Sen yoğunsun biliyorum.Yoksa aklımdasınArada muhteşem enerjin ile sohbetlerimize katıl yeter