- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Evet baya oldu :)Buradaki muhabbetlerden birden tavuğa karar verdim.Hem 2 yıldır yapmıyorduk.Bir sürü tarif var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baya oldu :)Buradaki muhabbetlerden birden tavuğa karar verdim.Hem 2 yıldır yapmıyorduk.Bir sürü tarif var:)
O iş bendeBence gelmezse dusunulebilir
Baaaaaak köyde otursam ya da hafta sonları yasakları kalksa kesin yapardımYaa bunları buraya yazmayın dumur oluyorum
Her zaman bekleriz ablacımÖpüyorumCanımın içi çok zarifsin her zamanki gibi...
Sohbetlerinize katılmak benim için şereftir. Çok teşekkür ederim. Öperim gül yüzünden.
Ben1 ay ugramam diyor,bize kim trip atacak
Bence olabilirTarif çokNevocan yaaa gene 30 tarif mi olacak şimdi
İyi yaptın nevoşum guzel oldu tavuk bence tarıf alımları ne zaman bıtıyor pekı bugun müBuradaki muhabbetlerden birden tavuğa karar verdim.Hem 2 yıldır yapmıyorduk.Bir sürü tarif var:)
Son güne kadar alabilirler canım:)Tek sorun o güne tarif kalmıyor.İlk gün çoğu bitiyor:)İyi yaptın nevoşum guzel oldu tavuk bence tarıf alımları ne zaman bıtıyor pekı bugun mü
Anladım kiBaaaaaak köyde otursam ya da hafta sonları yasakları kalksa kesin yapardım
Nevo yaaa ama ben daha kırmızı olucam şunu on ile sınırlasana pilisssBence olabilirTarif çok
Ne anladın allasen SöyleAnladım ki
Yok canım isteyenleri reddetmiyorum ayrıca amacımız zaten çok tarif gelmesi:)O zaman yarışma popüler olmuyor.Diplere mi düşelim ne diyorsunNevo yaaa ama ben daha kırmızı olucam şunu on ile sınırlasana pilisss
Yenge de teyze de hatta nene de istersenNevreste abla, artık sana abla demesem olur mu? Ayıp olmasın diye diyordum ama E Elif_Eylul ile Jenna16 ile yasminsay ile aynı yaşlardasın. Ya da onlara da abla diyim
Anne de diyebilirim, zorlasam benle yaşıt kızın varYenge de teyze de hatta nene de istersen
Deme deme niye diyon ki zaten hiç demeNevreste abla, artık sana abla demesem olur mu? Ayıp olmasın diye diyordum ama E Elif_Eylul ile Jenna16 ile yasminsay ile aynı yaşlardasın. Ya da onlara da abla diyim
Pühhhhhh koynumda beslemisimAnne de diyebilirim, zorlasam benle yaşıt kızın var
Tavuk beslemiş de olabilirsin. Şu aralar yumurtluyorum çünküPühhhhhh koynumda beslemisim
Evet aynı yaşlardayız.Hatta yasmin ile aynı yaştayız,jenna benden büyük:)Nevreste abla, artık sana abla demesem olur mu? Ayıp olmasın diye diyordum ama E Elif_Eylul ile Jenna16 ile yasminsay ile aynı yaşlardasın. Ya da onlara da abla diyim