- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
ManyakTavuk beslemiş de olabilirsin. Şu aralar yumurtluyorum çünkü
Şimdilik kac tarıf oldu pekiYok canım isteyenleri reddetmiyorum ayrıca amacımız zaten çok tarif gelmesi:)O zaman yarışma popüler olmuyor.Diplere mi düşelim ne diyorsun
Ben nene miyimYenge de teyze de hatta nene de istersen
Diplere düşmek miYok canım isteyenleri reddetmiyorum ayrıca amacımız zaten çok tarif gelmesi:)O zaman yarışma popüler olmuyor.Diplere mi düşelim ne diyorsun
Evet aynı yaşlardayız.Hatta yasmin ile aynı yaştayız,jenna benden büyük:)
Nevoş diyebilirsin:)
Beni pişirin bu ayManyak
Iste onu diyorum anlamiyoBen nene miyim
Daha 15 canım:)Şimdilik kac tarıf oldu peki
Taze piliçsin malum cabuk pisersinJenna senden büyük müüüüğğğğ?!
Beni pişirin bu ay
Belli oldu kesin 30 olur hatta gecerDaha 15 canım:)
Yarım saate olurumTaze piliçsin malum cabuk pisersin
Yani 30 değilse 20-23 kesin olur:)Belli oldu kesin 30 olur hatta gecer
Ben sobada yapcam o sayilirmiHadi söylüyorum: kim ki TENEKEDE TAVUK yaparsa oyum onaçok canım çekti, biri yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın
İşte sık gelmeyince acaba katılır mı diye bilinmiyor ve o sebeple etiket yok canım:)Etiket yapanimiz olmasa da şükür bu kategoriden de geri kalmadık
Heh işte bunu tahmin etmistimHadi söylüyorum: kim ki TENEKEDE TAVUK yaparsa oyum onaçok canım çekti, biri yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın
Sobaya kazık çakabilirsen neden olmasınBen sobada yapcam o sayilirmi
E Elif_Eylul onu aldı zaten kadın köyde yaşıyor niye yapmasınHadi söylüyorum: kim ki TENEKEDE TAVUK yaparsa oyum onaçok canım çekti, biri yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın
Abla mı ?Nevreste abla, artık sana abla demesem olur mu? Ayıp olmasın diye diyordum ama E Elif_Eylul ile Jenna16 ile @yasminsay ile aynı yaşlardasın. Ya da onlara da abla diyim