Kııııızzzz alamadın mı tarif?Hocalarım fenaaa gülüm
Enişteyi her zaman kategori açıldığında bekliyoruzEşimin sayesinde, aklımda yoktu canım
Yaaa yeni yıl hiç üzmesin seni herseyin tıkırında işlesinn inşallahParikom tatlış arkadaşım...kayboldun zannettim meğerse çok yakinmişsin.
İyiyim valla hatta muhteşemim. Yeni yıla madden olmasa da manen çok hafif girdim. Hayatımdaki fazlalıklar kendiliğinden gidiyor ...evren müthiş işliyor. Sen nasılsın kuzu...Jenna16 cim sağ olsun. Onun vesilesiyle dost yüzü görüyoruz. Bu konuda tembelligimi aşamadim. çağırmadan gelsene ... kızıyorum kendime.
Sen de mi alamadın brütüs?Sen gör hemsom
Parikom tatlış arkadaşım...kayboldun zannettim meğerse çok yakinmişsin.
İyiyim valla hatta muhteşemim. Yeni yıla madden olmasa da manen çok hafif girdim. Hayatımdaki fazlalıklar kendiliğinden gidiyor ...evren müthiş işliyor. Sen nasılsın kuzu...Jenna16 cim sağ olsun. Onun vesilesiyle dost yüzü görüyoruz. Bu konuda tembelligimi aşamadim. çağırmadan gelsene ... kızıyorum kendime.
Aldim kiz aldimSen de mi alamadın brütüs?
Evde olması bana yaradıEnişteyi her zaman kategori açıldığında bekliyoruz
Ablam ben etiket yapmıyorum sanki böyle zorla davet edip ,yarışmaya çağırıyor gibi oluyorum.Sen yoğunsun biliyorum.Yoksa aklımdasınParikom tatlış arkadaşım...kayboldun zannettim meğerse çok yakinmişsin.
Yaa filizzzz geçen yarışmada sen beni ikna ettin, şimdi nasıl katılmazsınSen gör hemsom
Noldu hemsom simdiSen gör hemsom
Ne aldın merak ettimEvde olması bana yaradı
Katılıyor canim,sohbete gelmem diyorYaa filizzzz geçen yarışmada sen beni ikna ettin, şimdi nasıl katılmazsın
Verdim kaçar mıKııııızzzz alamadın mı tarif?
Sen katılmadın mıSen gör hemsom
Yaa bunları buraya yazmayın dumur oluyorumEşimin bomba bir tarif geldi aklına ama şimdi yazmicam, ne zaman alımlar durur o zaman yazıcam
Sohbete gelmeyecek misinSen gör hemsom