Tavuk Yemekleri En Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Parikom tatlış arkadaşım...kayboldun zannettim meğerse çok yakinmişsin. :KK36:
İyiyim valla hatta muhteşemim. Yeni yıla madden olmasa da manen çok hafif girdim. Hayatımdaki fazlalıklar kendiliğinden gidiyor ...evren müthiş işliyor. Sen nasılsın kuzu... Jenna16 Jenna16 cim sağ olsun. Onun vesilesiyle dost yüzü görüyoruz. Bu konuda tembelligimi aşamadim. :olamaz: çağırmadan gelsene ... kızıyorum kendime.
Yaaa yeni yıl hiç üzmesin seni herseyin tıkırında işlesinn inşallah 🥰🥰 evet ya nickimi değiştim ya bıraz tanınmak zor oluyor ama sen şıp dıye tanıdın sagol elhanım💜💜 bende ıyıyım bı kısıtlamalar cok ıyı geldı evde kafamı dınlıyorım uzun suredır yapmayı dusundugum ama erteledıgım ne varsa yaptım sayılır evde 😁

İyiyim valla hatta muhteşemim. Yeni yıla madden olmasa da manen çok hafif girdim. Hayatımdaki fazlalıklar kendiliğinden gidiyor ...evren müthiş işliyor. Sen nasılsın kuzu... Jenna16 Jenna16 cim sağ olsun. Onun vesilesiyle dost yüzü görüyoruz. Bu konuda tembelligimi aşamadim. :olamaz: çağırmadan gelsene ... kızıyorum kendime.
:KK74: :KK60:

Ablam ben etiket yapmıyorum sanki böyle zorla davet edip ,yarışmaya çağırıyor gibi oluyorum.Sen yoğunsun biliyorum.Yoksa aklımdasın:KK60:Arada muhteşem enerjin ile sohbetlerimize katıl yeter:KK60:

X