Yasaklara karantina diyorum benÇok şükür iyiyim şekerim. Karantina yazınca aklım çıktı birdensen de iyisin maşallah
Bir şey de demedim kiAtesle oynamasan mı?
Ne dedin kiz, allah seni yürek mi yedinSütlü tatlılarda kazen abiye laf attım, inşallah ban yemem
Botanik olabilir evetCııızz orasıgitme en tehlikeli bölge botanige git en temizi
E sen dedin ,ban dedin,insallah dedinBir şey de demedim ki
Asosyal kırmızı mı olsa dedi kesin canımın içiBir şey de demedim ki
Kız bırak kent meydanını, aşsa in temiz havaya ormanaBotanik olabilir evetBen bir düşüneyim. Aklim Kent Meydaninda
Herkesler dışarıda aşkısı. Bir biz evdeyizYasaklara karantina diyorum benİyiyim ben de canim ,çok şükür
Kızartılmış ekmek yedim kahvaltıda, o fazla geldi herhaldeNe dedin kiz, allah seni yürek mi yedin
Asosyal ban istiyormuş, çok merak etmiş nasıl bir duygu olduğunu dedimAsosyal kırmızı mı olsa dedi kesin canımın içi
Kazan doğurdu diyorsun yaniHak doğduysa doğmuştur
Allah cezanı vermeyeHerkesler dışarıda aşkısı. Bir biz evdeyiz
Kızartılmış ekmek yedim kahvaltıda, o fazla geldi herhalde
Asosyal ban istiyormuş, çok merak etmiş nasıl bir duygu olduğunu dedim
Civcivli yerleri özledim sanki ,ama yani,botanik iyi fikirKız bırak kent meydanını, aşsa in temiz havaya ormana
Dinimiz AminAllah cezanı vermeye
Aynen öyle, ev kuşu oldukHerkesler dışarıda aşkısı. Bir biz evdeyiz
Kızartılmış ekmek yedim kahvaltıda, o fazla geldi herhalde
Asosyal ban istiyormuş, çok merak etmiş nasıl bir duygu olduğunu dedim
Fikir benim işim gülümCivcivli yerleri özledim sanki ,ama yani,botanik iyi fikir
Melankolik olmak lazım arada canimFikir benim işim gülümsonbahar yaprakları falan romantik takılırsın hem
Gülüm yaa gene bir sürü kişi seçilmiş biz seçilmemişiz yaaASSOSyal seni tanıdığım ilk andan beri aklımda bir soru var.
sen Asos’u çok seviyorsun diye mi kullanıcı adında Asos var?
Bence de. Çok isteyince vermiyorlar. Gıcık kapıyorlar benceGülüm yaa gene bir sürü kişi seçilmiş biz seçilmemişiz yaaçok isteyince olmuyor bence