- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
İnşallah canım, ben ikna çabalarıma başlayayımAyy ınş yasi yaparsın ya çok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, ben ikna çabalarıma başlayayımAyy ınş yasi yaparsın ya çok heyecanlı
Bir iki hareket yap o anlarİnşallah canım, ben ikna çabalarıma başlayayım
Karantina bitsin diye gun sayıyorum,gidecek yerim yok ama olsun,bitecek sonuçtaBende iyiyim gülüm allah razı olsun, pinekliyoruz
Hemsom gelmişBen de iyiyim cenna
Ne karantinasıKarantina bitsin diye gun sayıyorum,gidecek yerim yok ama olsun,bitecek sonuçta
Yoo görmedim o nerden çıktı kızASSOSyal elo, canım, seni ne zaman göreceğiz acaba? maşallah sen herkeşleri gördün
Bence yaparsınEşimi kandırabilirsem markete gideceğim belki bugün yaparım tarifimi
Beni gördün en azındanYoo görmedim o nerden çıktı kız
Yilbasi yasağı işteNe karantinası
Canım Fahri hemşomHemsom gelmiş
Bende bende boş boş yürüyorum kulaklığı takıp o bile çok iyi geliyo var ya mikemmelKarantina bitsin diye gun sayıyorum,gidecek yerim yok ama olsun,bitecek sonuçta
Nasılsın canım?Canım Fahri hemşom
Anaaa bana kırmızı surat attı be havanı yirim senin evet seni gördümBeni gördün en azından
Heykele çıkmak istiyorum, ama insan kaynıyor diye çıkmıyorum, kısır döngüBende bende boş boş yürüyorum kulaklığı takıp o bile çok iyi geliyo var ya mikemmel
Çok şükür iyiyim şekerim. Karantina yazınca aklım çıktı birden sen de iyisin maşallahNasılsın canım?
O zaman Bana da seni görme hakkı doğduAnaaa bana kırmızı surat attı be havanı yirim senin evet seni gördüm
Atesle oynamasan mı?Sütlü tatlılarda kazen abiye laf attım, inşallah ban yemem
Cııızz orası gitme en tehlikeli bölge botanige git en temiziHeykele çıkmak istiyorum, ama insan kaynıyor diye çıkmıyorum, kısır döngü