Beyin jimnastiği yaptık halbuki25 sayfa konuşmuşsunuzBi yerden sonra atladım kocaları uyuttunuz beni de uyuttunuz hep lak lak
Insallah olmaz,ben hiç cekilmem yoksaAlzeheimer yokmuş, anlaşıldı
CennaamGünaydın canim
CanımmmCennaam
İyiyim cennacım da bogazlarım şiş uyandım bugun biraz viks surdum atkı gibi bişey bagladım bogazıma evde oyle dolasıyorumCanımmmNasılsın?
Geçmiş olsun çiçeğimİyiyim cennacım da bogazlarım şiş uyandım bugun biraz viks surdum atkı gibi bişey bagladım bogazıma evde oyle dolasıyorum
Gecmis olsun canim. Zencefil,limon,bal karışımı ic evde varsa,iyi gelirİyiyim cennacım da bogazlarım şiş uyandım bugun biraz viks surdum atkı gibi bişey bagladım bogazıma evde oyle dolasıyorum
Sagol ayşem inşallah altından başka bişey cıkmazda soguk su içtiğim için olmus olurGeçmiş olsun çiçeğim
Aynen henuz kahvaltı yapamadım cennam kahvaltıdan sonrada onu içeyim diye dusundumGecmis olsun canim. Zencefil,limon,bal karışımı ic evde varsa,iyi gelir
Çok geçmiş olsun canımİyiyim cennacım da bogazlarım şiş uyandım bugun biraz viks surdum atkı gibi bişey bagladım bogazıma evde oyle dolasıyorum
Yemeğine de dikkat et,içtiğine de canim ,dene mutlaka,sifa olsunAynen henuz kahvaltı yapamadım cennam kahvaltıdan sonrada onu içeyim diye dusundum
Benim kizi kandırmaya çalıştı,ama uyuyan kendisi oldu