- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Günaydın hemsom :)Gunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hemsom :)Gunaydin
Gunaydin canimGünaydın hemsom :)
❤Gunaydin canim
İnşallah canımın içi Aslında bu dönemde mutlaka bağışıklık destekleyici içmek gerekiyor. Biz Mart ayında pandemi patladığında hemşire arkadaşlarla yoğun diyalog halindeydik. Birisi bana imunex kullanın bu süreçte dedi. O günden beri mutlaka kullanıyorum. Bazen haftada 1 bazen birkaç haftada 1 filan. Aman nazar değmesin. bünyen hassassa sen de kullan mutlaka. Pharmaton filan değil ama. İçinde beta glukan olan bir şeyler iç.Sagol ayşem inşallah altından başka bişey cıkmazda soguk su içtiğim için olmus olur
Tesekkür ederim canımmÇok geçmiş olsun canım
Aa tamam bı arastırayım bunu zaten sık hasta olurdum ben ama pandemiden beri sükür olmamıstım inşallah yıne sadece bogaz agrısı acısıyla arlatırımİnşallah canımın içi Aslında bu dönemde mutlaka bağışıklık destekleyici içmek gerekiyor. Biz Mart ayında pandemi patladığında hemşire arkadaşlarla yoğun diyalog halindeydik. Birisi bana imunex kullanın bu süreçte dedi. O günden beri mutlaka kullanıyorum. Bazen haftada 1 bazen birkaç haftada 1 filan. Aman nazar değmesin. bünyen hassassa sen de kullan mutlaka. Pharmaton filan değil ama. İçinde beta glukan olan bir şeyler iç.
Sagol cennamYemeğine de dikkat et,içtiğine de canim ,dene mutlaka,sifa olsun
Burdayim canimE Elif_Eylul aşkısı, niye yoksun buralarda?
Yok yooooooookk, öyle değil. Bi soğuksun, bi mesafelisin. Sen hayırdır kardaş?Burdayim canim
Günaydın canım filizkoGunaydin
Aynen on numara tespit tespit gibi tespitYok yooooooookk, öyle değil. Bi soğuksun, bi mesafelisin. Sen hayırdır kardaş?
Canım sıkkın biraz canim yok biseyYok yooooooookk, öyle değil. Bi soğuksun, bi mesafelisin. Sen hayırdır kardaş?
Gunaydin canimGünaydın canım filizko
Bizimle mi ilgili? Eğer öyleyse çok üzülürümCanım sıkkın biraz canim yok bisey
Gunaydin canim
Olurmu öyle bisey canim açıklıkla soylerim zaten sen merak etmeBizimle mi ilgili? Eğer öyleyse çok üzülürüm
Gıd gıd gidaakkkGünaydııın tavukcu bayanlar