- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
İhanet etmiş bana gördün mü nevoşum oysaki ben mesafeli kanka sözleşmesi imzalatırdım söyleseydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhanet etmiş bana gördün mü nevoşum oysaki ben mesafeli kanka sözleşmesi imzalatırdım söyleseydi
Geldin diye sevindim sadeceSöleeee canim
Cümlemiz iyi olalım inşallahEvet evet diyorum ya çok aralıklı geliyordun zaten ,iyi ol hep inşallah
Tesekkur ederim canimGeldin diye sevindim sadece
Ama ne yapsın arayı çok açtınİhanet etmiş bana gördün mü nevoşum oysaki ben mesafeli kanka sözleşmesi imzalatırdım söyleseydi
Rabbim geride kalanlara huzur dolu ve sağlıklı ömür nasip etsinGelmiş geçmiş olsun Allah bir daha sıkıntı vermesin, benimde annem yeni ölmüştü o zamanlar yani bir kaç ay olmuştu
Yalnızlık bana göre değil NevosAma ne yapsın arayı çok açtın
Amin sağol canım, cümlemize insallahRabbim geride kalanlara huzur dolu ve sağlıklı ömür nasip etsin
Yalnızlık bana göre değil Nevos
Bizimde suçumuz var seni yalnız bırakamadıkYalnızlık bana göre değil Nevos
Ne yapayım, tüpbebek için çekilen kredilerimi ödedi de ben mi gelmedimAma ne yapsın arayı çok açtın
Hayırlısı canımNe yapayım, tüpbebek için çekilen kredilerimi ödedi de ben mi gelmedim
Sahip çıktınız deliyeBizimde suçumuz var seni yalnız bırakamadık
Deli deliyi çekermişSahip çıktınız deliye
Tabi Hacı haciyi Mekke'de hoca hocayı tekkede deli deliyi dakkada bulurmusDeli deliyi çekermiş
İltifat olarak aldimBir deli gitmiş(ben), diğer deli gelmiş( Jenna16 )
Demek beni sen ile aldattıBir de beni gorse Kukrim
Askom yetisemiyorum bazen formdan düşmüşüm galibaBir de beni gorse Kukrim