- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Şükürler olsun ,iyiki geldin iyiki varsın hayatımdaTabii iyi ki ben varım,o ayrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun ,iyiki geldin iyiki varsın hayatımdaTabii iyi ki ben varım,o ayrı
Dur askomKimdi kız
Kimdi kız
Sen de benimmŞükürler olsun ,iyiki geldin iyiki varsın hayatımda
Sanki bende anladımAnladım
Siralama oyunlari nasil oluyor ki ?
Şimdi ben istersem en çok beğeni alan tarifi en alttan üste doğru yada en çok görüntülenen tarifi en alta veya tariflerinizi alfabetik olarak sıraya dizebilirim:)Siralama oyunlari nasil oluyor ki ?
Anladmmm bence su an ki sistem iyiŞimdi ben istersem en çok beğeni alan tarifi en alttan üste doğru yada en çok görüntülenen tarifi en alta veya tariflerinizi alfabetik olarak sıraya dizebilirim:)
Taht oyunları gibiSiralama oyunlari nasil oluyor ki ?
İşte 6-7 ay olmuştur galiba yapmıyorum bu yapmıyacağım anlamına gelmez:)Anladmmm bence su an ki sistem iyi
Biz yenilerin gozu korkmasn şşş yok oyle bisey bikeremTaht oyunları gibi
Sıralama yapılıyordu, sonra neye göre yapıldığının istatistiğini çıkarıyorduk eğlenceliydi amaTaht oyunları gibi
Çok olmadı yeni bıraktımSıralama yapılıyordu, sonra neye göre yapıldığının istatistiğini çıkarıyorduk eğlenceliydi ama
Sen bilirsin sultanim karisamayizİşte 6-7 ay olmuştur galiba yapmıyorum bu yapmıyacağım anlamına gelmez:)
Ben tarifime güveniyorum deseneSen bilirsin sultanim karisamayiz
Neyse, gözleri korkmasınÇok olmadı yeni bıraktım
Ya benim tarifim hiç üstte olmadı:)4 madalyam varNeyse, gözleri korkmasın
Sondan 2. sıralamadaki tarifimle 1. olmuştum
Sen editörsün, sonra en başa oturtmuş tarifini derlerYa benim tarifim hiç üstte olmadı:)4 madalyam var
Aynen yaSen editörsün, sonra en başa oturtmuş tarifini derler