Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde ekran görüntüsü var benimAynen ip adresi falan dedim temizliğe başladı şimdi hesap bilgilerini düzenliyor
Attılar,Kazen onu bulurElimde ekran görüntüsü var benim
Neyse uçurdularElimde ekran görüntüsü var benim
Mune abla hesabını kontrol ediyor şu andaAttılar,Kazen onu bulur
Çok şükürNeyse uçurdular
Söleeee canim
O zamanlar sen yoğun çalıştığın için akşamları çok az ugruyirdun doğal olarak ben kendime tam zamanlı kanka buldum sonra yasminsay
Cezasiz kalmasinMune abla hesabını kontrol ediyor şu anda
Çok şükür
Nickini hatırlıyorum canım, fakat çok yoğun şeyler yaşamıştım o zamanlarda, terapilerden sonra eskiler aklımda kalmadı.yasminsay bende ilk geldiğimde herkes kanka demiştim benim yok demiatim sende ben de sana olurum demiştin hatırladın mi
Ben görmüyorumAa tarif gelmişti gideyim yorum yapayım ben
Evet evet diyorum ya çok aralıklı geliyordun zaten ,iyi ol hep inşallahNickini hatırlıyorum canım, fakat çok yoğun şeyler yaşamıştım o zamanlarda, terapilerden sonra eskiler aklımda kalmadı.
Çok iyi yapmışsın, benim nefes almaya vaktim yoktu o zamanlarda eve geldiğimde yemek bile yemeden uyuyakalıyordum 30 küsür kilo vermiştim düşünO zamanlar sen yoğun çalıştığın için akşamları çok az ugruyirdun doğal olarak ben kendime tam zamanlı kanka buldum sonra yasminsay
Ama ne yapayım
Gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha sıkıntı vermesin, benimde annem yeni ölmüştü o zamanlar yani bir kaç ay olmuştuÇok iyi yapmışsın, benim nefes almaya vaktim yoktu o zamanlarda eve geldiğimde yemek bile yemeden uyuyakalıyordum 30 küsür kilo vermiştim düşün