- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Neyse ki anladımEp gene te bu nevreste yapar büle şeyleri. Ep derim o karıya, yapma büle derim, çeker sümücüklerini, somağı düşer. Aman be yaaa, biz neşemize bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki anladımEp gene te bu nevreste yapar büle şeyleri. Ep derim o karıya, yapma büle derim, çeker sümücüklerini, somağı düşer. Aman be yaaa, biz neşemize bakalım.
Hafta sonları pek gelmiyor o :)O değil de @HanimKelesimiGetir abla nerde yahu?
Yaaa yasak varya eşi evde oluyo galıba o zaman gıremıyo heralde oyle bıseyler demiştiO değil de @HanimKelesimiGetir abla nerde yahu?
Hüsmen değil o be yaa, üsmen üsmen!Şimdide hüsmen aga mı geldi
O tatilde girmez foruma eşi evde:)O değil de @HanimKelesimiGetir abla nerde yahu?
Heyecana gerek yokÇok eğlenceli bi hava durumu sunma şeysi var Trakyalı olarak ama paylaşırsam kesin ban yerim
Ahshahs dogru trakyada h harfı yoktu bnde tekırdagda okumustumda ordan aşinayım bıraz aydiiii aydiii kalkıyoHüsmen değil o be yaa, üsmen üsmen!
Enişte evdeyken gelmiyorO değil de @HanimKelesimiGetir abla nerde yahu?
Olaya el attım hesabı kapamaya uğraşıyorCok şey diyesim vardi da,kendimi tutuyorum. İnsan bile değil ya
Aşkom nasılsınOlaya el attım hesabı kapamaya uğraşıyor
İstenmeyen gebelik konusunda, av arıyorOlaya el attım hesabı kapamaya uğraşıyor
İyi askom ne olsun takılıyorum sen nasılsınAşkom nasılsın
İçeriği sildi temizlemeye geçti yazdıklarınıİstenmeyen gebelik konusunda, av arıyor
Bende iyiyim aşkomİyi askom ne olsun takılıyorum sen nasılsın
Allah sorsun hesabını insallah ,herkesin canını yaktiİçeriği sildi temizlemeye geçti yazdıklarını
Yazdığı her şeyi sildi, emoji koydu. Bilmiyor ilk yazdıkları kalıcıOlaya el attım hesabı kapamaya uğraşıyor
Gelseler de atsalar sunu ,sinirim bozulduYazdığı her şeyi sildi, emoji koydu. Bilmiyor ilk yazdıkları kalıcı
Aynen ip adresi falan dedim temizliğe başladı şimdi hesap bilgilerini düzenliyorYazdığı her şeyi sildi, emoji koydu. Bilmiyor ilk yazdıkları kalıcı