- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Bunu bi olanlayalım kukrişimBana uyar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bi olanlayalım kukrişimBana uyar
Bilmiyoruz valaİnsallah canim,neler var bilmiyoruz ki,özelden mesajlasiyordu
Kendi atiyordur öyle konu açan oldu ise önceden onlaraİnşallah konuşuyor falan yazmışlar ya kukrişim
Sadece kendi durumunda olsa iyi. Konu açtı, ayrı ayrı konularda reklamını yaptı. Safça olan arkadaşlar hemen aldanıp özele geçti bileHayırlı akşamlar canlar
Ağır vaka var durumlarda
Cok şey diyesim vardi da,kendimi tutuyorum. İnsan bile değil yaResmen dellendim, evin içinde deli deli konuşa konuşa geziyorum.
O gün ikimizde mor giyelimBunu bi olanlayalım kukrişim
Her konuya mail bırakmışKendi atiyordur öyle konu açan oldu ise önceden onlara
Ne şahane fikir olur tabiO gün ikimizde mor giyelim
Allah ıslah etsinBilmiyoruz vala
Onu görmedim canım türlü türlü insanlar gördük burdaSadece kendi durumunda olsa iyi. Konu açtı, ayrı ayrı konularda reklamını yaptı. Safça olan arkadaşlar hemen aldanıp özele geçti bile
Amin canımAllah ıslah etsin
Sorma ,günahtır:/Ya manyak mı bu insanlar alenen nasıl yazabılıyo bunu vicdan falan da kalmamıs kımsede
Sen de Fahri Trakyalı olTamam Bursalı hemsom
İftiraİşte aşkolarımı kıskanıyorsun
O kadar kötü hissettim ki kendimi, tarifi yok. Yanımda olsa ne saç kalmıştı, ne baş. Fena dalmıştımCok şey diyesim vardi da,kendimi tutuyorum. İnsan bile değil ya
Tamam beaSen de Fahri Trakyalı ol
İftira
Haklisin canim ,çok haklısınO kadar kötü hissettim ki kendimi, tarifi yok. Yanımda olsa ne saç kalmıştı, ne baş. Fena dalmıştım
Sen de Fahri Trakyalı ol
İftira
Ep gene te bu nevreste yapar büle şeyleri. Ep derim o karıya, yapma büle derim, çeker sümücüklerini, somağı düşer. Aman be yaaa, biz neşemize bakalım.Tamam bea
Şimdide hüsmen aga mı geldiEp gene te bu nevreste yapar büle şeyleri. Ep derim o karıya, yapma büle derim, çeker sümücüklerini, somağı düşer. Aman be yaaa, biz neşemize bakalım.