Benim tercihimde akçay olurdi dikili hem daha kalabalık hemde dediğin gibi evler cok daha fazla para hayırlısı olsunn minik buralarsan almanıza sevınırımYazlık için canım ev fiyatları dikili ye göre çok uygun eşim dikili diyor ben Akçay bakalım ne olacak
Soyle canisi elifisi
Kesin birinciyim sondan olur baştan olur h8c fark etmezBir tarif aldım akıllara zarar kesin birinciyim eğer seninki de iddialiysa fazla suslemeyeyuom sen birinci ol olur mu
Olsada içsek sıcak sıcakBirazda maydanozof yaa yemede yanında yat
Naptın hacı abi yaa sen şimdi canımızı istettin yaOlsada içsek sıcak sıcak
Ama ama ama yokk , fikir ilk benimAma ama ama
İnşallah en hayırlısı olur inat etmiyorjm ama yüreğim orayı istiyorBenim tercihimde akçay olurdi dikili hem daha kalabalık hemde dediğin gibi evler cok daha fazla para hayırlısı olsunn minik buralarsan almanıza sevınırım
Gel gel yamacima gelSoyle canisi elifisi
Bayanların istediği oluyo oyle yada boyle senın kalbın orayı dusunuyo orası olur kesın ama dediğin gibi hayırlı olacak olan neresıyse oradan olsunİnşallah en hayırlısı olur inat etmiyorjm ama yüreğim orayı istiyor
O kadar hamaratım işteHeeee heeeeee bi taraftanda tarifini yaptın dimii
Ben, seni not aldım oyunu bekliyorum. Eğer oy gelmezse sen düşün sonuçta hemşoyuzTavuk çorbası yapan var mı acaba bayılırım
Gülüm akşam menünde çorba varsa tavuk suyu niyetine içNaptın hacı abi yaa sen şimdi canımızı istettin ya
Bursaya gel, tatilde gezeriz neYazlık için canım ev fiyatları dikili ye göre çok uygun eşim dikili diyor ben Akçay bakalım ne olacak
Böylemiydin kayınvalidenln evinde yaniiO kadar hamaratım işte
Tavugun nesi konusalim elifimGel gel yamacima geltavuk konuşalım meselâ
Ahahaahha tamam aplaa oyle yapayım barimGülüm akşam menünde çorba varsa tavuk suyu niyetine içbunuda ben mi solicem allasen
Yaşasın yap yap Bayılırım,oy gurban tavuk suyunaBen, seni not aldım oyunu bekliyorum. Eğer oy gelmezse sen düşün sonuçta hemşoyuz
Kanadını bacagını gagasını ibiğinş ne bileyim işte bulursunuz heralde bişeyini fülüzümTavugun nesi konusalim elifim
Bebe de olaydı, tamda böyleydimBöylemiydin kayınvalidenln evinde yanii